Beskeden blev sendt.

SUMMER hos Lakrids

31. juli 2017

I juni måned fik vi til opgave endnu en gang at sætte scenen for en udsøgt Lakrids gourmet middag.

En særligt udvalgt skare på 32 mand skulle forkæles af adm. souschef Kasper Christensen fra Kurhotel Skodsborg med 4 fantastiske retter.

Hertil var fokus for bordopdækningen de to SUMMER lakridser samt den nyligt lancerede jubilæumslakrids.




Aftenens opdækning blev derfor et univers at lette lyse sommerfarver som alle var i tråd med SUMMER lakridserne samt med enkelte strejf af kulsorte elementer, som refererede til den nyligt lancerede kulsorte jubilæumslakrids.



Klare krystalglas, rosa vintageglas, guldbestik og lyse toner i form af ahornbræt til brød og sarte gule servietter dannede rammen om hver enkelt kuvert.

Alle retter blev serveret på vores hvide Rhombestel fra Lyngby Porcelæn hvilket var et smukt canvas til Kasper Christensens velkomponerede anretninger.




Alle blomster var nøje udvalgte for deres farve så de matchede de to SUMMER lakridsers nuancer –
Blomsterne var ligeledes arrangeret enkeltvis i reagensglas som var placeret i messinglysestager fra Nordic Tales.

På bordene lå ligeledes enkelte blomster på små, runde terrazzo platter og messingskåle var skiftevis fyldt med de to lakrids varianter eller med smukke, flydende blomster.

Fotos: Splitart – Sandra