Beskeden blev sendt.

Om A table story

Vi udlejer eksklusivt, nøje kurateret service, og hjælper dig med at skabe smukke rammer, så du kan bygge minder.

Vi ved at bordet samler, og at minder skabes sammen med mennesker.
Vi skaber bordet, så du kan nyde de samtaler, det nærvær og de oplevelser, der bliver til den slags højdepunkter, som varer livet ud.

Vores principper og erfaring

Sådan gør vi

Vi var de første i Danmark til at tilbyde en helt unik tilgang til serviceudlejning.

Vi ønskede fra begyndelsen at være en troværdig partner på alle niveauer til Danmarks dygtigste kokke, mest krævende virksomheder og for de mest kreative værter.
Vi tror på kvalitet i alle led, og på at netop din fest eller dit event er den vigtigste. Derfor har vi aldrig fraveget vores princip om at sørge for, at det allerbedste er til din rådighed, når dit højdepunkt skal arrangeres, og derfor er vores sortiment i særklasse.

Mange taler om at sætte den perfekte ramme – vi ved den findes. Men vi ved også, at det er erfaring, der sætter den.
Vi ved at hvert enkelt objekt skal harmonere på en måde, hvor de bringer det bedste frem i hinanden, og vi ved at det at dække et bord – komplet med de smukkeste blomster – er en kunstform i sig selv, som bliver gjort mulig med kunsthåndværk i særklasse.

Alle livets begivenheder

Bordets fortælling

Bordet er vores kreative ramme, det er vores kunstneriske udtryksform, og det er her, vi sammen med værten sætter en stemning og skaber en baggrund for at kunne fortælle en historie, der samler.

Det er derfor, vi ikke blot udlejer service, men deler ud af et skatkammer af nøje kuraterede objekter i den højeste kvalitet og med en gennemgående æstetik.
Elementer, der hver for sig og sammen afspejler en tidsånd og en stemning, og som kan løfte bordet, maden og selskabets oplevelser til den helhed, minder bygges af.

En gave fra dig til dine gæster

Festens midtpunkt

Vi ved at de bedste historier deles omkring et bord, og de bedste minder skabes, når vi samles. En fest – stor eller lille – er en gave, du giver til dem, der betyder noget for dig, og til dem, du vil dele et særligt øjeblik med. Derfor betyder det alverden for os at skabe festens midtpunkt, så det bliver din fests højdepunkt.

Vi er eksperter i at finde det helt særlige, så du kan skabe den ramme, dit højdepunkt kan lette fra. Vores håndplukkede sortiment af service har derfor det allervigtigste til fælles, nemlig høj kvalitet og gennemgående æstetik. Vores erfaring har vist os, at når de to ting er på plads, kan kunstneriske kokke, elskede gæster og forventningsfulde værter skabe den sammenhæng, som giver plads til at de allerbedste historier kan fortælles, og at de smukkeste minder kan skabes.

Kontakt os idag