Beskeden blev sendt.

Holdet bag A Table Story

At drive A table story kræver et helt hold.
Mød os og vores kollegaer lige her.

A table story er startet af Trine Kjær Hansen & Mette Brøndgaard Andersen, der begge øjnede muligheden for at tilbyde nøje kurateret service, til et marked hvor efterspørgslen for god kvalitet og produkter med en historie er voksende.

Trine kjær Hansen er oprindeligt uddannet møbelarkitekt fra Århus arkitektskole og Mette Brøndgaard Andersen er uddannet retail designer fra Milano. Deres store interesse for godt håndværk og deres evige jagt på de rigtige produkter, er drivkraften bag A table story.

Mange taler om at sætte den perfekte ramme – vi ved den findes.
Men vi ved også, at det er erfaring, der sætter den. Vi ved at hvert enkelt objekt skal harmonere på en måde, hvor de bringer det bedste frem i hinanden, og vi ved at det at dække et bord – komplet med de smukkeste blomster – er en kunstform i sig selv, som bliver gjort mulig med kunsthåndværk i særklasse.

Trine Kjær

Medstifter

Det vigtigste aspekt ved A table story er produkterne;

”Produkter med en historie, produkter med den fineste æstetik og som emmer af håndværk.
Folk der sidder til bords med vores produkter skal fornemme, uden det er sagt, at produkterne har de værdier”

– Trine Kjær Hansen

Trines favorit

Mette Brøndgaard Andersen

Medstifter

Strategien er klar; 

”Alle produkter i A table storys sortiment skal være nogle, vi selv ønsker at sidde til bords med i eget hjem. På den måde sikre vi at vi altid har øje for kvalitet og brugbarheden af produkterne. Er det ikke godt nok til eget hjem, så ønsker vi heller ikke at sende det ind i andres hjem”

– Mette B. Andersen.

Mettes favorit

Michael Kisbye

Lageransvarlig

Præcision, hver gang;

"Hvert år sender vi omkring 1000 ordre ud af huset.
Vores vigtigste opgave er altid, at alle processer på lageret foregår præcist og korrekt, HVER eneste gang.
Alle kunder skal have den samme gode oplevelse af at leje hos A table story, uanset hvor stor eller lille en ordre, de har booket."

-Michael Kisbye

 

Michael's favorit

Julie Radoor

Blomsterdekoratør

En ren blomsterdrøm:

"Hos A table story gør vi kundernes drømme til virkelighed og fuldender bordet med legende, kreative og nytænkende blomsterløsninger. Vi lader servicen og blomsterne gå op i en højere enhed. Ikke en opgave er for lille eller for stor - alt er muligt. Det er nok det skønneste arbejde en blomsterdekoratør kunne ønske sig."

-Julie Radoor

 

 

Julies favorit

Lucas Bygmann

Lager ninja

Præcise processer og systemer;

"Vi arbejder enormt fokuseret og koncentreret hver eneste dag for at sikre at alle vores kunder får samme gode oplevelse af at bruge A table story.
Vi er derfor også alle nøje trænet i processer, systemer og procedurer, så vi eliminerer alle tvivl og fejl der kan opstå, på forhånd"

-Lucas Bygmann

 

Lucas' favorit

Emma Pläge

Blomsterdekoratør

En hverdag med drømme opgaver:

"I vores blomsterværksted er der altid drøn op og meget sjældent er vores opgaver ens. Vi skræddersyer alt til den individuelle kunde og elsker at udføre alt fra små enkle buketter, til store overdådige installationer - alle sammen drømme opgaver."

-Emma Pläge

 

 

Emma's favorit

Emilie Schultz

Blomsterdekoratør

Lærerigt;

"Som blomsterdekoratør hos A table story står man aldrig stille - her er vi en del af et inspirerende og lærerigt miljø hvor vi er med til at udvikle hver en ide og føre den til dørs. Det er fantastisk fedt at være en del af."

-Emilie Schultz

 

Emilie´s favorit

Produkterne i vores sortiment er udvalgt med vores personlige præferencer for øje;
Vi har udvalgt de produkter vi selv ville ønske at sidde til bord med.