Beskeden blev sendt.

Holdet bag A Table Story

At drive A table story kræver et helt hold.
Mød os og vores kollegaer lige her.

A table story er startet af Trine Kjær Hansen & Mette Brøndgaard Andersen, der begge øjnede muligheden for at tilbyde nøje kurateret service, til et marked hvor efterspørgslen for god kvalitet og produkter med en historie er voksende.

Trine kjær Hansen er oprindeligt uddannet møbelarkitekt fra Århus arkitektskole og Mette Brøndgaard Andersen er uddannet retail designer fra Milano. Deres store interesse for godt håndværk og deres evige jagt på de rigtige produkter, er drivkraften bag A table story.

Mange taler om at sætte den perfekte ramme – vi ved den findes.
Men vi ved også, at det er erfaring, der sætter den. Vi ved at hvert enkelt objekt skal harmonere på en måde, hvor de bringer det bedste frem i hinanden, og vi ved at det at dække et bord – komplet med de smukkeste blomster – er en kunstform i sig selv, som bliver gjort mulig med kunsthåndværk i særklasse.

Trine Kjær

Medstifter

Det vigtigste aspekt ved A table story er produkterne;

”Produkter med en historie, produkter med den fineste æstetik og som emmer af håndværk.
Folk der sidder til bords med vores produkter skal fornemme, uden det er sagt, at produkterne har de værdier”

– Trine Kjær Hansen

Trines favorit

Mette Brøndgaard Andersen

Medstifter

Strategien er klar; 

”Alle produkter i A table storys sortiment skal være nogle, vi selv ønsker at sidde til bords med i eget hjem. På den måde sikre vi at vi altid har øje for kvalitet og brugbarheden af produkterne. Er det ikke godt nok til eget hjem, så ønsker vi heller ikke at sende det ind i andres hjem”

– Mette B. Andersen.

Mettes favorit

Maria Djurisic

Ansvarlig blomsterdekoratør

"I blomsterværkstedet har vi aldrig en dag eller en uge der er ens. Vi elsker fart, udfordringer og at udvikle kreative blomsterkoncepter med vores kunder.
Vi føler os altid meget heldige med den store tillid vores kunder giver os florister".

-Maria Djurisic

Maria´s favorit

Laura Lynggaard

Blomsterdekoratør

"Hos A Table Story afspejler vores blomsterkreationer nytænkning, kreativitet og modig tilgang til farver, form og materialer. I blomsterværkstedet arbejder vi hele tiden på at skubbe til de gængse blomstertraditioner. Hos os er intet umuligt - det er vores ære at gøre selv de vildeste blomsterideer og visioner til virkelighed. "

-Laura

Laura´s favorit

Lucas Brygmann

Lageransvarlig

Præcise processer og systemer;

"Vi arbejder enormt fokuseret og koncentreret hver eneste dag for at sikre at alle vores kunder får samme gode oplevelse af at bruge A table story.
Vi er derfor også alle nøje trænet i processer, systemer og procedurer, så vi eliminerer alle tvivl og fejl der kan opstå, på forhånd"

- Lucas Bygmann

Lucas´favorit

Sara Nolla

Lager - og blomsterassistent

Et blæksprutte job;

"Som ansat hos A table story, får jeg lov at prøve kræfter med mange forskellige grene af virksomheden. Jeg er både med på gulvet på lageret og med bag de stor arbejdsprocesser der ligger bag alle de smukke blomster vi sender ud af døren. Heldigvis er der ingen dage hos A table story som er ens."

-Sara Nolla

Sara's favorit

Produkterne i vores sortiment er udvalgt med vores personlige præferencer for øje;
Vi har udvalgt de produkter vi selv ville ønske at sidde til bord med.