Beskeden blev sendt.

Presse

Mange tak for besøget på vores presseside – det er vi oprigtigt glade for! Her på siden finder du alle vores pressemeddelelser, sorteret med den nyeste øverst. Har du brug for billeder i høj kvalitet kan du hente dem her – blot husk at referere til os – God fornøjelse!

A Table Story

11. januar 2017

Håndplukket serviceudlejning til unikke fortællinger om bordet

Mon ik’ Emma Gad ville blive glad, hvis hun så, hvordan virksomheden A table story har gentænkt hele service-udlejningskonceptet.

Nu kan opdækningen, på lige fod med invitationer, blomster og kjoler, skræddersys til arrangementet.

Mette Brøndgaard og Trine Kjær, stiftere af A Table Story, fik ideen, da de selv skulle giftes: ”Vi var skuffede over udbuddet af lejeservice. Derfor begyndte vi at samle det bedste service, vi kunne finde. Det allerbedste. Og meget af det. Så vi nu kan garantere et bord dækket med unikke objekter til storslåede fester eller mindre arrangementer. Kriteriet for de håndplukkede objekter er ikke at de blender ind, men derimod, at de skiller sig ud”.

Det handler ikke blot om at dække et bord, men om harmoni mellem glas og gaffel og om at fortælle værtens historie, formidle en stemning allerede inden festen er i gang.

I stedet for at tilbyde alt, tilbyder A Table Story et nøje kurateret udvalg af kvalitetsservice fra bl.a. Wurtz Keramik, som leverer til restauranter som Noma og Geranium. Kollektionen af service rummer vintage stel fra bla. Royal Copenhagen, farvede vintage glas fra Frankrig, bestik fra Portugal samt mundblæste, italienske krystalglas.

Siden opstarten i 2014, har A Table Story dækket lange bryllupsborde på mange af Danmarks smukkeste slotte og skabt den helt rigtige setting ved intime bryllupper, fødselsdage og konfirmationer. A Table Story’s hjemmeside er et lækkert katalog af skræddersyet inspiration.

www.atablestory.dk

Kontakt@atablestory.dk

Link til pressebilleder

Mon ik’ Emma Gad ville blive glad?

30. november 2016

Hvis hun så, hvordan hele service-udlejnings konceptet er blevet gentænkt.

Denne tallerken og kageske er et lille udpluk af vores håndplukkede kollektion af kvalitetsservice til alle begivenheder hvor et bord skal dækkes.

Da vi selv skulle giftes, var vi skuffede over udbuddet af lejeservice. Derfor begyndte vi at samle det bedste service vi kunne finde. Det allerbedste. Og meget af det. Det blev startskuddet på A Table Story, hvor vi kan garantere et bord dækket med unikke objekter til storslåede fester eller mindre arrangementer.

Det handler ikke blot om at dække et bord, men om at fortælle værtens historie og formidle en stemning allerede inden festen er i gang. I stedet for at tilbyde alt, tilbyder vi et nøje kurateret udvalg af bl.a. vintage glas fra Frankrig, Wurtz keramik, krystalglas fra Italien og bestik fra Portugal.

En skræddersyet borddækning som søger harmoni mellem kniv og glas, tallerken og kageske.

Mange hilsner fra

Mette Brøndgaard og Trine Kjær

Grundlæggere af A Table Story

www.atablestory.dk

Kontakt@atablestory.dk

Link til pressebilleder