Beskeden blev sendt.

ELLE Fashionweek 2023

2. februar 2023

Pink dream

Under dette års modeuge i januar, afholdte Elle Danmark en stor og gennemført modefest for branchens top.

Her var der dækket op med lyserød som eneste nøgleord, og ved langborde i Arne Aksels stemningsfyldte lokaler, blev det en opdækning, som florerede vidt og bredt på de sociale medier.

Fredericia Furniture leverede smukke, smukke Børge Mogensen stole til eventet, som løftede det hele til et helt andet niveau.

Vi teamede op med Gas.op som stod for planlægningen af det gennemførte event.

Gennemført koncept

Sammen med dem udtænkte og udførte vi konceptet fra start til slut, og arbejdede naturligvis også med at skabe en borddækning hvor servicen blev valgt udfra at det skulle passe til de mange smukke retter, som Gas.op skulle servere for de heldige gæster.

Valget faldt derfor på vores Pearl stel som er den fineste balance mellem enkelhed og rene detaljer.

Hertil Georg Jensen Bernadotte bestik, Forma vandglas fra Holmegaard, klassiske Riedel vinglas og Georg Jensen Koppelkander.

Orkide overflod

Ned langs begge langborde arbejdede vi udelukkende med orkideer.
Store luksuriøse orkideer i vaser og mindre orkideer i bundter på bordet – disse fik smukt og sart silkebånd bundet omkring sig.

Herudover teamede vi op med de dygtige folk fra Ester & Erik, som leverede den smukkeste farve sammensætning af lys, der matchede både toner i service og blomster til perfektion.

Vi takker Gas.op og Elle Danmark for det fine samarbejde og skulle du ønske en lignende borddækning ved dit event eller din fest, kan du her se hvilke produkter vi havde sammensat:

Pearl stelGeorg Jensen bestikForma glasRiedel glasElements stager – Cylinder vaser

Du kan ligeledes se meget mere til vores blomsterafdeling lige her.

Har du også et særligt event eller begivenhed, hvor du ønsker vores hjælp til at sikre en klar rød tråd i borddækningen gennem blomster og service? Kontakt os her.