Beskeden blev sendt.

Når æstetikeren fylder 30 år

12. september 2016

Som en af landets førende stylister og med sin daglige gang på Elle Decoration er intet overladt til tilfældighederne når Mie Juel dækker op til fest.

Temaet var ‘GARDEN PARTY” for de tætteste veninder samt Mies mor. En fest med fokus på friske råvarer, fine markblomster & de smukke omgivelser; naturligvis tilsat en masse Moet Chandon.
Bordet var dækket med hør dug & hør servietter og hertil fine krydderurter på bordet som ‘spiselig’ dekoration. Navnekort på hver tallerken bestod af fine små poser med frø – perfekte til at så efterfølgende.
Drinksdispensere var fyldt med aperol spritz og fine mason jars blev brugt til velkomstdrinks.
Mies valg af stel faldt på keramik. Et utal af skåle samt unika fade til servering og dertil vores unika keramik vaser til de smukke blomster. Dertil tilsat mat sølv bestik, klare krystal glas og vintage grønne goblets. Perfekt til at understøtte de grønne omgivelser.
Mies øje for hver en detalje skabte en perfekt rød tråd i alt fra invitation til de buketter gæsterne kunne tage med hjem under armen.

Vi ønsker Mie et stort tillykke med de 30 år!

Service: Keramik stel – Unika keramik fade – Mat sølv bestik – Klare krystalglas – Grønne vintageglas – Weck glas – Mason Jars – Drinks dispensere

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!