Beskeden blev sendt.

Blush konfirmation

5. april 2018

Blush, rosa & Bourgogne

Konfirmationstiden nærmer sig med hastige skridt og vi mærker tydeligt hvordan i gerne vil skabe en helt særlig dag for jeres søn eller datter – det skal være personligt og i lytter rigtig meget til deres ønsker for dagen.

Vi har allerede hjulpet mange af jer med at skabe det helt personlige udtryk til lige netop jeres barns dag, men her giver vi jer ligeledes vores bud på et sommerligt konfirmationsbord med strejf af sart rosa og bourgogne.


A table story_konfirmationsbord_leje af service_konfirmation (26 of 33)
Der er her fokus på de lette, lyse tekstiler som lysegrå hørdug og lysegrå hørservietter.
Et bord dækket i skyggerne fra solen under havens træer. Dejligt afslappet og en stemning som lægger op til en dag, der kun kan blive hyggelig og mindeværdig.

På selve bordet har vi valgt Piet Boon stellet, mat sølvbestik, Ivory keramik kaffekopper fra KHWürtz, klare krystalglas og bourgognefarvede vandkarafler.
A table story_konfirmationsbord_leje af service_konfirmation (31 of 33)


I vores Form70 vaser fra Lyngby Porcelæn har vores florist Anne-Katrine skabt de fineste og sart feminine buketter. Dog med et twist af et moderne udtryk i kraft af valget af blomster.

Med blomster er det altid en meget fin balancegang når det går fra det mere formelle og pæne “bryllups udtryk” til et udtryk som er mere jordnært, hvilket Anne-Katrine har formået utrolig smukt at ramme lige netop her. Hvilken ung dame ville ikke synes sådan en buket på konfirmationsbordet var lige i skabet?


De specialfarvede stearinlys fra Kastanielys er påsat vores sorte lysestager. Disse stager får lysene til at svæve let henover den lyse hørdug.
Variationen i farve forskellene på lysene, giver bordet spil, og bryder igen op med det fine udtryk.

Service brugt ved denne opdækning:

Piet Boon tallerkenserie – mat sølvbestik – klare krystalglas – KHWürtz keramikkopper – Lyngby Porcelæn Bourgogne vandkarafler – Sorte lysestager – Lyngby Porcelæn Form70 klare vaser

Blomster: A table story

Se dette setup i vores Visuelle Universer, hvor du ligeledes kan se priseksempler.

Se meget mere til alle vores produkter lige her!