Beskeden blev sendt.

Sommerens bryllupper

2. juli 2019

5 tendenser for sommerens bryllupper

Sommerens bryllupper 2019. A Table Story har efterhånden sat sit aftryk på i hvert fald 2000 bryllupsborde igennem tiden. Oftest er sommerens mange bryllupper et must for flotte borde.
Vi elsker selvsagt at være med til at gøre dagen til noget specielt for så mange brudepar og deres gæster og er lige nu midt i højsæsonen for sommerens bryllupper.

I år har vi spottet 5 store tendenser for sommerens bryllupper:

GRØFTEKANTEN på bordet
Sommerens bryllupper

Denne tendens var allerede stor sidste år, men den bliver bare ved og ved.
Brylluppet må ikke være for pænt! Æstetikken skal virke tilfældig (selvom den naturligvis ikke er det).
Det afslappede, hyggelige og jordnære er i fokus, bryllupsfesten kan sagtens foregå i haven, måske i en tipi, maden er meget vel shared food på store fade, kagen en rustik version pyntet med samme blomstertyper som pryder bordene.

Blomsterne er grøftekantsblomster i løse buketter; Vildt, grønt og vilde farver. Servicen er smukt, mixet keramik, forskellige farvede glas og mat sølvbestik.

FARVEBOMBENSommerens bryllupper

Det her er det modige valg, kun et kreativt fåtal tør gå med!
Her er masser af smæk på farverne og kontrasterne og tendensen går hånd i hånd med en funky (ikke nødvendigvis hvid) brud!

Der er knaldfarve på dugen, blomsterne er store, dyre og eksotiske, det er powerblomster som okidéer og anthurium. Bryllupper i den her farverige stil kan sagtens finde sted i haven, men også i gakkede locations som ellers ikke udlejes til fester, en gammel flyhangar eller noget vildt i den retning.

Servicen er i den kunstneriske ende: Blomst-tallerkener fra Royal Copenhagen, måske forskelligt farvede vandglas, blomstrede kaffekopper, grafiske og udtryksfylde vaser og farvede lys.

KLASSIKEREN

Sommerens bryllupper

Den mere klassiske stil møder vi hvert eneste år.
Guldbestikket på den hvide dug, et væld af klare krystalglas og smukke, klassiske hvide tallerkener. Det er romantisk, men kan sagtens twistes i alle mulige retninger, der ikke nødvendigvis er feminine. Det ‘pæne’ kan fx tages ud med botaniske elementer og en rustik lokation. Servicesammensætningen kan passe ind i mange settings, fordi den netop er tidsløs.

Billedet er fra bloggeren RockPaperDresses‘ smukke bryllup på Havreholm.

GIRLYSommerens bryllupper

Et gennemført romantisk og feminint bryllupsunivers, som kan forfører selv den stærkeste romantik fornægter.
Vidunderlige, poetiske blomster i feminine farver, matchet med 24 Karats guldbestik og klare krystalglas – alt sammen med de skønneste blomsterdekorationer i et eventyrligt mix af pastel toner.
Dette er ikke en konservativ stil, ikke stift, men pænt og romantisk – mixet med et moderne udtryk i valget af blomster.

TONE I TONE

Udtrykket her er en first mover – og altså stadig en lille tendens, som vi kun ser hos dem, der ønsker et gennemsyret rød tråd i deres look!
Alt bliver holdt i naturlige, neutrale toner; sand og beige og der følges en meget snæver farveskala. Sarte, hvide – både tørrede og friske blomster – i håret og på bordene sammen med håndlavet keramik.
Det er et brudepar, der går op i godt håndværk og går efter det rustikke, naturlige udtryk som vælger denne type setting.

Se mere inspiration i vores Visuelle universer

Vil du se mere til ægte bryllupsfortællinger? – se mere HER