Beskeden blev sendt.

Bag om ejerne af A table story. Trine Kjær & Mette Brøndgaard

28. november 2020

Vi har ofte og glædeligt fortalt om hvordan vi endte i branchen for service udlejning. På det seneste er der dog kommet en del spørgsmål omkring vores baggrund og om hvorvidt vi hver især har haft en berøring med service udlejning før. Her er svart et tydeligt nej fra os begge.

Vi vil dog gerne invitere jer med bagom så i får et indblik i hvem vi er, vores familier og ikke mindst vores baggrund for at kunne starte A table story op.

Derfor har vi nedenfor svaret på en række spørgsmål fra vores PR ansvarlige:

Fakta:

Navn: Trine Kjær Hansen

Titel: Medejer

Alder: 34 år

Familie: Gift med Martin og sammen har de 2 børn Nohr & Milo på henholdsvis 8 og 5 år.

Uddannet: Møbelarkitekt fra Århus arkitektskole.

Job inden A table story: Arkitekt hos Bang & Olufsen

Navn: Mette Kluwer-Brøndgaard

Titel: Medejer

Alder: 36 år

Familie: Gift med Rasmus. Sammen har de Emilie på 6 år og Emma på 7 mdr.

Uddannet: Konceptuel designer fra IED Milano’

Job inden A table story: Koncept ansvarlig hos Vipp

 

Trine du har en uddannelse som møbel arkitekt. Og udlejer idag service. 2 ting som umiddelbart ligger langt fra hinanden. Fortæl os lidt om det.

Trine: ” Det er helt korrekt at det er 2 modsætninger; møbel arkitekt og serviceudlejning. Jeg brænder for at skabe en oplevelse for kunden og på det punkt er de 2 utroligt ens. Hvadenten det er den bedste stol du nogensinde har siddet i eller det smukkeste bord du nogensinde har siddet ved, så er det en følelse jeg skal skabe for kunden; den del brænder jeg helt enormt for.

Mette  du har studeret konceptuel design. Som med Trine, så lyder dette som noget at et spring for at ende i serviceudlejning. Fortæl os lidt om det.

Mette: ” Det er bestemt et spring og ikke en branche jeg før har kendt til eller drømt om at blive en del af. Da muligheden opstod og vi så et hul i markedet, mente vi begge at vi besad nogle kreative kompetencer som kunne drages med over i et marked som indtil da, udelukkende var praktik og ikke æstetik. På den måde er branchen noget helt andet, men den har i den grad haft brug for nogle af de kompetencer som vi besad”.

Trine man skal ikke søge mange gange på dit navn for at se at du i studietiden faktisk vandt nogle priser indenfor møbel design. Hvordan har dine omgivelser taget imod dit spring til service udlejning ?

Trine:” Idag forstår de det. De kan se hvad vi har opbygget og de kan se hvor vi er nået til. I starten skulle der lange, forkromede forklaringer til at fortælle folk hvorfor vi havde bevæget os ind i branchen og hvad vores langsigtende ide var. Det tog min familie lidt tid at forstå at et 5 års studie som møbelarkitekt skulle bruges på at udleje service”.

Mette du har i en årrække læst i udlandet og umiddelbart lægger din uddannelse op til mere storslåede arbejdsopgaver end serviceudlejning. Forstår din familie og venner hvordan du er endt her ?

Mette:” Jeg tror de færreste forstår ordet ‘serviceudlejning’ så her må svaret være nej. Der skal altid en lang forklaring til før folk forstår hvorfor vi kastede os over denne branche og  hvorfor vi fortsat mener der er meget vi kan gøre. Jeg tror de fleste familiemedlemmer og venner undre sig over valg af branche, men modsat kan de se at vi har ramt rigtigt”.

Det er ingen hemmelighed at ‘service udlejning’ er noget af det mest usexede i kunne komme på. Hvor lang tid tog det jer før i med stolthed i stemmen kunne sige at det var det i lavede ?

Trine: “Det tog nogle år. Da ideen opstod var vi de første i Danmark som ønskede at ændre en branche som havde eksisteret i 30 år. At forklare folk det, med stolthed i stemmen er svært før man har bevist at det er muligt. Idag er vi stolte af det vi har opnået og der hvor vi er kommet til, men det kræver fortsat en lang forklaring”.

Fortæl mig hvordan fremmede folk reagerer når i siger i udlejer service ? Det er jo unægteligt ligeså prestige fyldt som de uddannelser i hver besidder.

Mette:” Idag har vi hver især et ‘elevator pitch’ som fanger folk. Helt kort og enormt konkret; Vi udlejer service. Glas, tallerkner & bestik. Alt andet end det man er vant til at se på markedet. Vores kunder er kongehuset, store modehuse og nogle af landets førende kokke og restauranter. Så forstår folk straks at der ikke er tale om standard og så får vi vagt deres interesse”

Læs mere om ejerne bag A table story her