Beskeden blev sendt.

Efterårsbord

27. oktober 2015

Lige så koldt som efteråret kan være, ligeså smukt er det med dets uendelige skala af farver.
Vores bud på et efterårsbord er derfor inspireret af dagene der bliver mørkere, bladenes skiften på træerne og de gyldne toner, som efteråret bringer med sig.

Sagt med andre ord, fejrer vi med dette bord frodigheden i årstiden.
Istedet for det klassiske efterårs setup med visne blade i smukke farver, er vores udgangspunkt græskaret.
Græskaret findes i ufattelig mange, smukke nuancer og former og bliver oftest overset og næsten kun forbundet med de udskårede Halloween græskar med lys.

Vi teamede op med Fiol blomster som hjalp med at finde de helt perfekte græskar til vores centerpiece. Dem kombinerede vi med nøgne grene med kvæder og eaculyptus blade. Alt sammen går fantastisk i spænd med det smukke, mørke Københavnerbord- og stole fra Københavns Møbelsnedkeri.

Bordene er dækket med vores nye smukke stel Rhombe fra Lyngby Porcelæn. Stellet er en relancering af et gammelt mønster som Lyngby Porcelæn sidst brugte tilbage i 1961, og er så fint og utrolig detaljeret med rhomber i mønster som både ligger side om side men også overlapper hinanden jo længere ind på tallerkenen man kommer.
Det hvide stel akkompagnieres af vores elegante guldbestik, krystalglas, Amber vintageglas og saltkar.
På tallerkenen er der yderligere dækket op med de fineste grå stofservietter fra Geismars, årstidens figner, skovsyre og håndskrevne bordkort.

Vi håber i bruger naturens elementer i denne smukke årstid til at skabe nogle helt fantastiske borde!

Service: Lyngby Porcelæn tallerkenserie, Krystalglas, Amber vintageglas, Guldbestik, Saltkar.

Møbler: Københavns Møbelsnedkeri
Servietter: Geismars
Blomster: Fiol blomster

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!