Beskeden blev sendt.

10 years later – We still do

6. juli 2022

En fest, bare fordi.

Hvis der er en tendens vi kan mærke her på den anden side af 2 år som har været hårdt præget af Covid-19, så er det at viljen til gode fester uden større anledninger er blevet hyppigere.

Hvor vi tidligere mest arbejdede med mærkedage som bryllupper, konfirmationer, jubilæumer og lignende ser vi nu mange flere fester – bare fordi. Festerne er stadig smukke og vidunderlige, og der bliver ikke sparret på ønskerne til hvor gennemførte de skal være, men de er hyppigere. Altså festerne, som ikke har nogen årsag, andet end at vi bare gerne vil være mere sammen.

10 års kærlighed – 10 år siden ideen om A table story opstod

Det var derfor med samme udgangspunkt da vores medejer Trine Kjær inviterede til fest tilbage i start juni. Den oprindelige anledning var at hende og hendes mand Martin trængte til en god fest med de venner, som de havde set alt for lidt de sidste par år.

Alt dette blev dog pakket ind i at det tilfældigvis var 10 år siden deres bryllup, som også markerede tiden for hvorfor A table story blev født; der manglede simpelthen muligheden for at kunne skabe personlige fester.

Tapas ved langbord

I egen privat have blev der dækket op i en af Luksusteltes smukke Sperry telte.
Her var der lagt op til en langbordsmiddag med tapas, hvilket krævede brede borde til de mange fade samt smalle blomsterbuketter, så der var plads nok til masser af dejlig mad fra Helges Ost ned langs bordene.

Hver plads var dækket med smukt håndlavet keramik fra KHWürtz som er en af Trines absolutte favoritter i vores sortiment.
Hver en tallerken er unik og variere i glasuren.
Hertil Sabre Horn bestik, gyldne Zafferano vandglas og klassiske Riedel vinglas.

På hver tallerken fik hver gæst ligeledes en sandfarvet hørserviet og et smukt specialdesignet letterpress kort skabt af Papirlykke.
På denne var der en personlig tekst på forsiden og på bagsiden et program for dagen.
Alt i alt et program som lagde op til en afslappet fest med fokus på god stemning, dans og gode drikke fremfor timelange seatings og indslag.

Blomster, blomster, blomster

Borde og telt var ligeledes rigeligt dekoreret med blomster. Ved indgangen til teltet skabte vi en blomstrende indgangsportal og de samme blomster og blade gik igen i deko i teltets loft, på baren samt i vaser ned langs bordene.
Her var fokus på naturlige blomstertyper i mix med masser af levende og spændende grønt.

Byens bedste Cocktails

På baren fra Luksustelte, havde Trine fået lavet et barskilt hos Creative Wood som beskrev de vidunderlige drinks som Emil Vang fra Nordic Ethanol serverede hele aftenen.

Barskiltet var dekoreret med smukke, friske blomster og blade, som matchede dekoen i resten af teltet.
Det samme var tilfældet med kagefadet fra Creative Wood, som blev præsenteret på en bund af piblende blomster.
Gæsterne fik herpå serveret macarons og mini kager fra Leckerbaer.