Beskeden blev sendt.

Feminin forårs konfirmation

7. marts 2017

Vi nærmer os så småt højsæsonen for konfirmationer og vi giver jer derfor lidt inspiration til at skabe et fint, ungt og feminint konfirmationsbord i det stemningsfulde Slow økohus, lige ved siden af Frederiksberg Have.
På en hvid hørdug har vi dækket op med et mix imellem vores to mest populære stel.
En keramisk ivory middagstallerken fra KHWurtz og en Rhombe coupé skål fra Lyngby porcelæn – de to stel giver et fantastisk fint modspil til hinanden i kraft af det meget fine porcelæn og den helt rå keramik.
Til stellet har vi valgt vores matte sølvbestik som giver en helt særlig kølig fornemmelse til det ellers meget feminine udtryk.
Gæsterne skal naturligvis drikke rosé af vores klare Champagne coupé glas, hvidvin af rosa farvede vintageglas og derudover får de vandglas i krystal og ivory keramik kopper til kaffen.
Hele bordet er naturligvis stylet med sarte rosa toner så der er en klar feminin rød tråd men uden det bliver for piget.
Ligeledes har vi stylet med pærer som bordkort hvor der er fastsat et tyndt papirbånd med håndskreven kalligrafi – Menuen er en kombi mellem skarp grafik og blød kalligrafi. Alt grafisk arbejde er leveret af By invitation only.
Sammen med Fiol blomster valgte vi blomstermæssigt at fokusere på et look som emmer af forår og glæde og som er ukompliceret og derfor giver en dejlig afslappet stemning ved konfirmationen.
I drivhusets bjælker hænger Mason Jars og glasbeholdere hvorfra blade og blomster skaber et lille botanisk loft over gæsterne.

Langs med bordets midte er der vaser i forskellige former og størrelser med nyudsprungne kirsebærgrene, franske anemoner og et mix af andre smukke forårsblomster.
Vi håber vi kunne inspirere jer til måske at tænke jeres konfirmationsbord på en utraditionel måde hvor det stadig er ungt og med smukke kvalitetsprodukter i fokus.

Har du ikke en datter som skal giftes, er dette look heldigvis også vidunderligt til en forårsfest eller et bryllup.

Har du lyst til at se endnu flere fotos end dem vi har udvalgt til dette indlæg, kan disse samt mange flere findes i vores billedearkiv lige her – du kan naturligvis hente dem ned helt gratis men deler du dem online eller andre steder, bedes du henvise til A table story.

Service brugt:
Ivory keramisk middagstallerken – Rhombe Coupe skål – Mat sølvbestik – Krystal vandglas – Champagne coupe glas – Rosa vintageglas – Keramisk ivory kaffekop – Messing lysestager – Mason Jars.

Blomster: Fiol blomster
Grafik: By invitation only
Lokation: Slow økohus