Beskeden blev sendt.

Jo Malone Presse Event

16. maj 2022

Blomsterhav og referencer til strand

Hvis der er noget vi sætter pris på så er det kreative, detaljeorienterede kunder, som ved lige præcis hvad de gerne vil have.

Sådan en kunde er Jo Malone.

Udfra et meget præcist pitch og moodboard til os, skulle vi derfor løse opgaven om at skabe et fortryllende presseevent på Illum rooftop.
Gennem hele eventet skulle der være en tydelig rød tråd, og naturligvis med Jo Malones egne produkter som den ultimative hero.

Selve hero produktet var centreret om en følelse af hav os strand, sand og den natur man naturligt kobler hertil.
Omsat til en elegant opdækning blev dette til en basis af en sart lysblå hørdug og en kuvertopdækning i sandfarvede toner med Oyster stel, Sølv & ivory bestik og Holmegaard Forma glas.

Blomstrende detaljer

Ovenpå hver kuvert stod en æske til gæsten, som vi pyntede med en lille kuvertblomst i samme toner som det resterende blomster design.

Ned langs bordet skabte vi lette dekorationer i vores beige porcelænsskåle. Blomsterne havde reference til det lette naturlige havlandskab og stod i en bund af lys sand.

Blomstrende fotovæg

Blomsterne gik igen i store, volumniøse dekorationer ved en fotovæg, hvor blomster blev tilpasset de smukke, sandfarvede Jo Malone kasser.

Ligeledes var der goodiebags til alle gæster, hvorpå vi havde bundet en fin, naturlig og løs buket i samme toner som de resterende blomster.

Ønsker du også en opdækning i stil med den vi skabte for Jo Malone?

Her kan du se hvilke produkter vi havde i spil:

Oyster stel (udgået) – Sølv & Ivory bestikForma glasBeige dekorationsskåleBlomster fra vores blomsterafdeling