Beskeden blev sendt.

Glitrende nytårsbord

22. december 2016

Vi nærmer os årets afslutning og vi har allerede vores tanker sporet ind på et nytårsbord, som kan opsamle 2016 for os – Et bord som er præget af simple botaniske tendenser fremfor store blomster setups.
Et bord hvor stemning, nærhed og at være fælles omkring bordet er i højsædet og hvor det er de enkle men lækre produkter, som vi dækker op medPå midten af bordet har vi brugt en stor gren uden blade. Denne er dekoreret med bregner og grønne blade som alt sammen er bundet fast med glitrende guldsnor – til at toppe det glitrende look er den ydermere dekoreret sporadisk med bladguld.


Bordet er dækket med vores smukke unika stel fra KHWurtz – ved denne opdækning har vi brugt vores ivory middagstallerken, Grey forretstallerken samt vores appetizer tallerken.
Alt dette akompagnieres af mat sølvbestik og masser af krystalglas.
Ligeledes har Mette Daring fra By invitation only lavet nogle fine grafiske elementer hvor bladguldet fra den store gren går igen.


Ved hver plads har vi lavet en lille guldkugle med guldglimmer som hver gæst kan bruge som sin egen lille personlige holder til stjernekastere – en nytårsklassiker.


Når klokken slår tolv skal vi naturligvis skåle i god champagne og dette gøres bedst i vores meget populære champagne coupé krystalglas.
Hertil har pigerne fra Sweetsneak lavet deres version af en moderne kransekage, som er spækket med guldstøv, guldblad og frysetørret hindbær – naturligvis serveret på vores nye appetizer / kagetallerken fra KhWurtz.


Vi håber vi har inspireret jer til et glitrende nytårsbord på årets sidste dag og håber i får en festlig aften.

Herfra skal lyde en kæmpe stor tak til alle kunder og samarbejdspartnere, som vi havde den store ære at hjælpe i året der er gået – vi glæder os til at tage fat på endnu et fantastisk år hos A table story.