Beskeden blev sendt.

Mikkel & Josefine

9. oktober 2019

Bryllupsfest med 3 lokationer.

Da topmodellen Josefine Nielsen og eventmager Mikkel Vibe blev gift i august 2019, var det ved et bryllup i absolut top klasse og med 3 forskellige lokationer.

Med Mikkels store erfaring indenfor planlægning og afholdelse af events var der 100% styr på alle detaljer. Ligeledes havde parret lavet skudsikre køreplaner for dagen, så de kunne slappe fuldstændig af sammen med deres gæster.

Dagen startede med smuk vielse i Kastelskirken.

Her bar Josefine den mest eventyrlige kjole, som på én og samme tid var enkel og ufattelig detaljeret. Det krævede en enkel brudebuket, som vi lavede i 100% brudeslør.

Efter vielsen samledes gæsterne til reception ved Designmuseum Danmark hvor vores florist Anne-Katrine havde pyntet bordene med løse grøftekants buketter. Et meget nøje og præcist ønske fra parret.

Gæster og brudepar kunne her nyde lidt at drikke og en skøn session med livemusik før turen gik ned til Københavns havn, hvor alle mand blev sejlet mod Trekroner Fortet.

Mikkel & Josefine Mikkel & Josefine Mikkel & Josefine

Her var der dækket op med vores unika keramik fra KHWürtz, Georg Jensen Bernadotte bestik, bourgognefarvede vandglas fra Lyngby Porcelæn og klassiske vinglas. Til hver plads havde Mikkel og Josefine valgt vores økologiske hørservietter i farven Lys Latte og ligeledes matchet farven i høje stearinlys i matte sølvstager.


Vera med selvplukket markbuket. Foto: Anne-Katrine Fuglsang

Mikkel Vibe_Josefine Nielsen_A table story

En ægte Grøftekant

På bordene lavede Anne-Katrine de skønneste grøftekants dekorationer i hvide Raawii opsatser. Grønne, røde og blå blomster.

Parret var nemlig inspireret af et fint billede fra Anne-Katrines instagram profil. Her havde Anne-Katrine og hendes datter Vera lavet grøftekants buketter ud af de blomster, som de netop havde fundet i grøftekanten. Så skøn en inspiration omsat til en ærlig og personlig fortolkning.

Mikkel Vibe_Josefine Nielsen_A table story Mikkel Vibe_Josefine Nielsen_A table story

Vi ønsker Mikkel og Josefine et stort tillykke med brylluppet og takker for at vi måtte være så stor en del af jeres dag.

Service: A table story
Blomster: A table story
Fotos: Polina Vinogradova
Josefines smukke kjole: Mark Kenly Domino Tan
Mikkels suit: Salle Privée