Beskeden blev sendt.

Dybe toner & kontraster

2. november 2016

Sommeren er slut og vi bevæger os stille og roligt mod mørkere og koldere måneder.
Hos A table story elsker vi ligeså meget efteråret og vinterens kvaliteter og kendetegn som vi elsker de lange, lune sommeraftener og lyset der følger med.Mørke dybe farver, kontraster og stearinlys er det perfekte setting for en hyggelig middag med vennerne, et magisk vinterbryllup eller en stemningsfuld fødselsdagsfest.
Ligeså vel som det er smukt i denne sæson er det ligeså aktuelt til en nuanceret julefrokost eller et kontrastfuldt nytårsbord.
Til denne opdækning er der dækket med vores grå keramiske tallerken og vores nye tilføjelse til samme serie, som er en mindre tallerken der kan bruges til en appetizer, en lille forret eller til kage.
Hertil er der valgt mat sølvbestik, et vandglas og Champagne Coupé glas i klar krystal og et farvet vintageglas i Aubergine.
Til blomsterne har vi brugt vores grå unika keramikvaser fra KHWurtz og ligeledes Mason Jars som vaser. De grå lys står smukt i messingstagerne fra ByHolmer og de mange dybe toner i blomsterne er et perfekt match til vores nye aubergine farvede glas.
På vores nye smukke keramiske tallerken er der serveret en efterårs inspireret macaron fra La Glace og en lille kage fra Leckerbaer. Derudover serveres der 3 smukke farverige drinks i henholdsvis vandglas, champagne og aubergine glas.

Service:
Keramisk stel fra KHWurtz – Krystalglas – Aubergine vintageglas – sølvbestik – Unika keramik vase – messingstage

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!