Beskeden blev sendt.

Nostalgisk og utraditionelt julebord

13. december 2016

Julemåneden er godt igang og hos A table story er vi inspirerede af den nostalgiske stemning, som altid sniger sig ind på os når vi rammer december måned – Denne fornemmelse har vi ligeledes når vi bruger vores vintage stel fra Royal Copenhagen, så derfor var der ingen tvivl om at det var netop dét stel som skulle på bordet i år.
Vores julebord er derudover i år alt andet end traditionelt – med den moderne løber af eucalyptus, sukkulenter, kraspedia og orange bær, er det kun de snedækkede kogler som giver et hint af jul.
For os er det stemningen, der ligeså meget skaber følelsen af jul – et bord der har dybe toner, emmer af hygge og hvor man kan se hinanden og samles omkring denne glædelige, tilbagevendende begivenhed.
Ved hver kuvert er der dækket med en vintage middagstallerken til den traditionelle julemad og en vintage desserttallerken til risalamanden.
Hertil naturligvis guldbestik som smukt lægger sig op af vintagestellets guldkant.
Hver gæst har herudover skiftevis fået et grønt, rosa eller aubergine farvet glas – 3 farver som går utroligt smukt sammen og som opbryder den repetition der normalvis vil være ved at gentage en identisk kuvert lige efter hinanden.
De fine bordkort og menukort er skabt af Mette Daring og matchede de blomster vi havde udvalgt til bordet. Bordkortet var fastbundet på bordets dekoration ved hver kuvert.
Til shootet havde vi lånt de fine og nyåbnede lokaler hos La Banca i Hellerup, hvor der er en meget stemningsfuld farve- og materialesammensætning i rummet.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og håber i vil samles om smukke og fortryllende juleborde!