Beskeden blev sendt.

Når de små detaljer går op i en højere enhed.

16. september 2018

De små detaljer

Når de små detaljer går op i en højere enhed, sker der noget magisk. Det var tilfældet da Simone og Mads sagde ja til hinanden i Tibirke Kirke på en af de fineste sommerdage.

For mange kan opgaven synes stor og for andre virker det så ligetil. Når man ser på de mange små, fine og smukke detaljer fra Simone og Mads bryllup bliver man overvældet over detaljegraden.

60 gæster var inviteret til et bryllup de næppe vil glemme. Med opdækning i de smukke telte fra luksustelte var alle gæster inviteret til en uformel middag under teltdugen. Hygge og nærvær var i højsædet, med langborde, bænke, tæpper og levende lys.

A table story_serviceudlejning_borddækning_tablesetting

Foran teltet var en smuk barvogn placeret så gæsterne kunne få serveret drikkelse udenfor i de åbne omgivelser. Under åben himmel. Med teltet på den ene side og et bålsted på den anden.

For at understøtte den naturlige og afslappede stemning havde parret valgt et keramisk stel, mat sølvbestik og de fineste farvede vintage glas. Et mix af farvede glas skabte den ønskede stemning ved bordene og et samspil mellem de mange elementer der var i spil.

de små detaljerde små detaljer de små detaljer de små detaljer de små detaljer de små detaljer de små detaljer de små detaljer de små detaljer de små detaljer

Valget af blomster faldt på et look der som med alt andet på dagen synes ligetil og tilfældigt, men som er gennemtænkt til mindste detalje. Udtrykket var løst, grøftekant, gangerende fra rosa, til lys blå og over i de gule toner.

Et væld af små vaser prydede bordene og en smuk, fyldig brudebuket stod smukt til den enkle detaljerige kjole.

Vi ønsker Simone og Mads et stort tillykke med deres bryllup.

Ønsker du borde som Simone og Mads eller hjælp til at skabe netop dit drømmebord så kan du kontakte os her.

Service brugt til opdækningen:

Keramisk stel

Klare krystalglas

Farvede vintage glas

Mat sølvbestik

Blomster: A table story ved chef florist Anne Katrine Fuglsang.

FOTOS: Storybook Studio