Beskeden blev sendt.

Kærlighed under vinranker

2. september 2016

I slutningen af juli måned blev Christina Dueholm fra modebloggen Passionsforfashion gift med Christoffer. Scenen var eventyrligt sat i Dansk Vincenters vidunderlige drivhus, hvor der var middag under vinranker og mellem vintønder.
Christina og Christoffer havde valgt et smukt og elegant setup med et mix mellem vores kongelige vintagestel og klassiske Rhombestel fra Lyngby Porcelæn.

De to forskellige stel havde de parret med guldbestik som matchede de fine guldkanter på vintagestellet.
Ligeledes 3 forskellige krystalglas, 1 enkelt rosa vintageglas og et antikt saltkar til hver gæst
Alt i alt et feminint men fantastisk smukt setup til de grønne og botaniske omgivelser.
Servicen afspejlede ligeledes på fineste vis den farverige mad som blev serveret på vintage tallerkenerne – intet var overladt til tilfældighederne hos Christina og Christoffer, hvilket tydeligt ses i brylluppets samlede look.
Vi ønsker Christina og Christoffer et stort tillykke med brylluppet og henviser til Christinas blog Passionsforfashion, hvor hun har lavet adskillige fine indlæg om alt fra lokation til kjole og naturligvis service – der er helt sikkert mulighed for at blive inspireret:)

Service:
Vintagestel – Rhombe stel – Klare krystalglas – Rosa vintageglas – Guldbestik – Saltkar

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!