Beskeden blev sendt.

Emilie & Mikki – 10 års kærlighed

29. september 2017

To æstetikere, en æblelund og den smukkeste blomsterkrans.
Tilføj dresscoden ’dresses & summer suits’ – og du har den smukkeste bryllupsfest.
Få personer formår at føre alle deres ønsker og detaljer omkring den store dag ud i livet.
Det var dog tilfældet da Emilie og Mikki inviterede venner og familie til det fineste sommerbryllup i Bernstorff Slotspark.

Med ønsket om en storslået dag med uhøjtidelig stemning og nærvær i fokus blev dagen brugt på petangue turnering, par mod par, et overdådigt kagebord fra sweetsneak – og ikke mindst middagen ved langborde i Paradehuset.


Med øje for alle detaljer havde Emilie og Mikki selv designet invitationer, bordkort, menukort & vinlabels.

På bordene var vinflasker fyldt med vand og blomster, brugt som lysestager og øvrige flasker brugt til farverige blomster i varierende højder – nøje afstemt efter Emilie og Mikkis farverige ønsker.Servicen på bordene bestod af det enkle rhombe stel, guldbestik og klare krystalglas som gav et ekstravagant udtryk. En fin kontrast til den ellers afslappede stemning i Paradehuset.

Forretten, 3 små kanapeer kreeret af Gastrotrucken blev serveret på ahornbrædder og menuen bestod derudover af helstegt pattegris & lam forberedt på lokationen.


Vi ønsker Emilie og Mikki stort tillykke med hinanden og deres fortryllende fest.

Fotos: Sweetsneak Studio

Service brugt:

Rhombe ø21 cm tallerken – Rhombe ø27 middagstallerken – Træbræt-ahorn – Mat guld bestik – krystal vandglas – krystal champagneglas – krystal hvidvinsglas – krystal rødvinsglas – Drink dispenser – saltkar –  KHWurtz tallerkner samt Rhombe coupe skåle til anretning af kager.