Beskeden blev sendt.

Backyard boho

9. juli 2016

Der har været fødselsdag i A table story familien, hvilket blev fejret med en afslappet havefest i bedste boheme look – en stil som vi oplever i er helt vilde med til dette års fester og bryllupper.
Med masser af grene, blade og kviste blev der skabt et tag af grønt over bordet – dette blev understøttet af smukke blomster på bordene i en masse forskellige farver og toner.
Blomster var opsat i et mix af messing vaser og brune vintageflasker – stearinlys var ligeledes sat i børstede messing skåle og små guldstager.

Festmiddagen var én stor burgerfest, hvor man selv skulle samle den ideelle burger og grille bøffer på grillen – Til et sådant setup blev bordet dækket med en grå keramik tallerken, sølvbestik, et krystalglas til rødvin og et til vand og et grønt eller amber farvet vintageglas hvori der blev serveret hvidvin eller rosé.
Ved ankomsten blev der serveret en velkomstdrinks i Mason Jars som lå klar på is i en trillebøre ved indgangen.
Hele aftenen var der ligeledes fri adgang til bar, hvor man kunne mixe skønne drinks i krystalglas og farvede vintageglas.
Aftenens dessert var S’mores kit pakket til hver enkelt gæst, som skulle tilberedes ved små bio pejse ved bordene.
Værtsparret takker for en fantastisk fest!

Service brugt til festen:
Grå keramik tallerken – mat sølvbestik – klare krystalglas – grønne og amber vintageglas – vintage saltkar – mason jars – valnøddebrædder – keramiske unika fade – Blueshade keramikskåle – Weckglas.