Beskeden blev sendt.

SEPTEMBER EDIT; når en æstetiker dækker bord.

27. september 2018

Æstetiker til fingerspidserne

De fleste kender hende som en æstetiker med øje for en hver detalje. Hver måned klikker et hav af gæster sig ind på hendes smukke blog. Det  gør de for at søge inspiration indenfor alt der har med bolig, design og interiør at gøre. Hun har arbejdet med nogle af de største brands herunder B&O, Samsung, Montana og andre højt rangerende design brands.

Forventningerne var derfor høje da der tikkede en mail ind fra den dygtige Caroline der ønskede at leje service til datterens dåb.

 Caroline Birk Bahrenscheer skuffede naturligvis ikke.Caroline Birk Bahrenscheer, æstetiker

I det smukke lokale var der fokus på få elementer, der med æstetikken i centrum, kunne skabe en enkel, stilren og hyggelig stemning. Farveskalanen gangerede fra hvid over i de varme orange, amber og rav farvede elementer. Et udtryk der i sin enkelthed fremstår utrolig fyldig og varmt, på trods af et minimum af elementer.

Bordene var dækket med Royal Copenhagens Flora stel med varierende motiver. Hertil smukt enkelt bestik i guld, med et hvidt skaft – vores GOA serie. Glassene var klar krystal samt varierende vintage amber glas. Små enkle messing lysestager fra nordic tales var placeret på bordet sammen med buketter i varme nuancer.

En fin serviet, bundet med en enkelt velour snor var placeret ved hver kuvert. Helt enkel. Helt gennemført.

Caroline Birk Bahrenscheer, æstetiker Caroline Birk Bahrenscheer, æstetiker Caroline Birk Bahrenscheer, æstetiker Caroline Birk Bahrenscheer, æstetiker Caroline Birk Bahrenscheer, æstetiker Caroline Birk Bahrenscheer, æstetiker

Vi elsker at blive udfordret og det gør Caroline. Hun udfordre os på det enkle, det fine, og de få elementer. De små detaljer, som tonerne i båndet, kaffekoppens placering og valget af blomster. Hun tør og vi beundrer det.

 

Vi  ønsker Carla et stor tillykke med dåben og takker Caroline for de smukke billeder, som vi må dele med jer.

Carolines blog kan findes hér.

Ønsker du et bord som Carolines eller hjælp til at skabe netop dit drømmebord så kan du kontakte os her.

Service brugt til opdækningen:

Royal Copenhagen Flora stel

Goa bestik hvid/guld

Vandglas, klar krystal

Vinglas, Amber

Kaffekopper, Wurtz keramik.

Form70 – Lyngby Porcelæn vaser

Nordic Tales messing lysestager

Vintage saltkar