Beskeden blev sendt.

Stemningsfuld elegance

28. oktober 2016

Nummer 2 ud af 3 borde som vi skabte til bryllupsmessen i oktober var en fusion af mørke og stemningsfulde toner som stod i kontrast til vores hvide klassiske stel fra Lyngby Porcelæn.
Opdækningen tog udgangspunkt i at tilføre de klassiske produkter, som det hvide stel og de klare krystalglas, en anden form for dybde og stemning end hvad vi normalt ser.
Dette blev gjort med en grå hørdug, mørkebrune hørservietter, vores grå unika keramik vaser og ligeledes via blomster og grafisk materiale, som alt sammen var sammenstemt med hinanden.Det hvide Rhombe stel fra Lyngby Porcelæn var spillet op imod det varme og gyldne guldbestik, et lille smørbræt i ahorn, et saltkar og et peberkar i krystal samt klare krystalglas og et enkelt glas i rosa.
Igen havde vi brugt vores messingstager, som gav et smukt sammenspil til guldbestikket.
By Invitation only havde ligeledes igen skabt nogle fine printmaterialer i form af et menukort og et navnekort som sad i en lille træstub – alt sammen et perfekt match til bordets look.Blomsternes toner og detaljer var smukt afstemt i alt fra buketter til dekoration på stolene og en blomst ved hver kuvert og det var et meget populært bord blandt weekendens bryllupsgæster.

Blomster: Anne Kathrine – Fiol blomster
Grafik: Mette Daring – By invitation only

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!