Beskeden blev sendt.

Blomstrende barnedåb

22. juni 2022

Blomster, blomster, blomster

En lun sommerlørdag hjalp vi med den fineste, blomstrende barnedåb for et meget heldigt dåbsbarn.

Ønsket fra vores kunde var blomster. Og masser af dem.
Vi arbejdede derfor med dette i alt fra service til blomster på bordene og i designet af den gigantiske blomsterkrans midt i tipien.

Festen blev afholdt i en af Luksusteltes tipier, som altid er utroligt hyggeligt os stemningsfulde med den varme tone i teltdugen, de solide træstolper og lyskæder langs hver en stolpe.

På bordene havde vi dækket op med vores blomstrende Maria Flor stel, HAY stel, Sabre Horn bestik, Zafferano Amethyst glas og Jore vinglas. Hver eneste plads varierede med forskellige blomstertallerkener for et spændende og særligt legesygt udtryk.

Mellem kuverter midt på bordet skabte vi farverige blomsterdekorationer i beige farvede porcelænsskåle. Her var der arbejdet primært med højde fremfor bredde for at passe det ind i den plads der var på bordene.

Som sidste detalje dækkede vi op med Lys Latte farvede Økotex servietter, Studio Grey stager og et mix af sandfarvede og pastelgule stearinlys.

En drøm af en blomsterkrans

Midt i tipien skabte vores dygtige blomsterteam den smukkeste blomsterkrans med en diameter på 2,5 m.
Der var brugt intet grøn fyld; altså ingen grønne blade og grene men udelukkende blomster til at dække den store krans.
Det var et klart ønske fra kunden at den skulle have fuld gas på blomster på kransen og altså at den kun skulle dækkes med sæsonens smukkeste blomster – det blev til den fineste og vildeste blomsterring vi nogensinde har skabt.

Det siger sig selv; sommervarme og blomster der kræver vand, er ikke den åbenlyse løsning til en 2,5 m. bred blomsterkrans med levende, friske blomster.
Med med god forberedelse og teknisk planlægning skabte vores florister en krans der indeholdte alt fra Hortensiaer til alium, roser, anthurium, skabiosa, Nigella, lathyrus, ridderspore mm.
Alt sammen som tilsammen fik tipien til at dufte af den smukkeste blomstereng.

For at de mange smukke blomster ikke skulle gå til spilde på en enkelt fest, opfordrede værtsparret deres gæster til at “plukke en buket” fra blomsterkransen inden de ligeså stille trillede hjemad igen – en super fin og personligt gestus.

Ønsker du også vores hjælp til en Blomstrende barnedåb eller anden lignende fest?

Kontakt os her!