Beskeden blev sendt.

Anine Bing x Gina Tricot

11. juni 2018

Anine Bing x Gina Tricot i København 2019

Kunde: Social Zoo

Event: Anine Bing x Gina Tricot

Sted: The Lab kitchen

Antal gæster: 50 personer

Anine Bing x Gina Tricot

 

Social Zoo

D. 10 april 2018 afholdte Social Zoo i samarbejde med Anine Big x Gina Tricot en middag for danmarks top influencers.

Gæsterne fik en detaljeret introduktion til samarbejdet samt produkterne designet af Anine Bing, der ved lejligheden var fløjet ind fra LA.

På bedste Anine Bing manér blev der serveret en vegansk menu serveret ved langborde spækket med hvide blomster og et væld af levende lys.

Ønsket var en uformel LA stemning, med ‘family’ style dinner, løse blomster, levende lys og et touch af noget elegant. Det elegante kom frem i valget af service der faldt på et mat stel fra Piet Boon, mat guld Goa bestik samt  klare krystalglas.

Hvide hortensia,orkideer, ranunkler samt juleroser  var bundet løst i klare vaser som på fineste vis bevægende sig ned langs bordet.

Anine Bing x Gina Tricot Anine Bing x Gina Tricot Anine Bing x Gina Tricot

Inden middagen var den dygtige Emilie Lilja ved DJ pulten og under middagen trådte Soleima op på scenen til stor glæde for alle gæsterne.

Anine Bing x Gina Tricot

Service brugt:

Piet Boon stel, Goa bestik, Klare krystalglas

Blomster:

A table story

Fotograf: Helena Lundquist

Ønsker du at vi hjælper dig og din virksomhed med at skabe fortryllende omgivelser for en produkt præsentation, interne events, store begivenheder eller andet så tag endeligt fat i os. Vi gør det til vores fornemmeste opgave at fortolke et brands værdier og fortolke dem i en fortryllende borddækning.

Ofte er det rundt om bordet vi bruger største delen af tiden ved events. Derfor mener vi naturligvis at denne del skal være i rød tråd med virksomhedens værdier. Værdier vi hjælpe med at fortolke på fineste vis.

Ønsker du at vide mere så tag endeligt fat i os med dine ønsker og drømme for dagen.

Vi kan kontaktes på kontakt@atablestory.dk