Beskeden blev sendt.

Barnedåb i landlig idyl

6. september 2020

Victoria Halbye_Barnedåb_borddækning

Renoveret lade og rustikke langborde

En lørdag i sensommeren 2020 fejrede Global PR Manager Victoria Halbye og kæresten Jakob Bojesen deres datters barnedåb ved en smuk og festlig frokost i en rustik lade med udsigt til åbne marker.

Familiens landsted på Bognæs dannede rammerne for den store begivenhed, hvor nærvær var i højsædet. Med Victorias sans for æstetik var harmonien mellem borddækning og ladens udtryk i fokus. Det enkle, rå og naturlige blev omdrejningspunktet.

Victoria Halbye_Barnedåb_borddækning Victoria Halbye_Barnedåb_borddækning Victoria Halbye_Barnedåb_borddækning

For at få naturen helt inde for dørene blev bordet pyntet med et utal buketter af grøftekants blomster i skønne, sarte sommertoner, der gav laden farve og skabte en uhøjtidelig stemning.

Et yndigt valg til en hyggelig sensommerfrokost.
Bordet
var dækket med vores Piet Boon tallerkener, Riedelglas, bestik i mat sølv, der ikke stjal fokus fra omgivelserne men i stedet supplerede på elegant vis og løftede lokatet til en festlig frokost udover det sædvanlige.

Victoria Halbye_Barnedåb_borddækning Victoria Halbye_Barnedåb_borddækning Victoria Halbye_Barnedåb_borddækning Victoria Halbye_Barnedåb_borddækning

Dagen gik på held med afslapning på halmballer i lyset fra rustikke lanterner. Imens blev kaffen blev serveret i vores himmelblå kaffestel fra Beau Rivage. Et elegant og utraditionelle valg, der gav opdækningen lidt ekstra farvespil.

Vi elsker den fantastisk fine kombination mellem den lyse, renoverede lad og de rustikke og farverige sommerborde. Ovenlyset i ladens tag gav det mest magiske lysindfald til at fuldende den gode stemning.

Vi ønsker Victoria og Jakob et stort tillykke med dåben af deres fine datter.

 

PRODUKTER BRUGT:

Her var der dækket op med vores Piet Boon tallerkener, Riedelglas, bestik i mat sølv og matchede lysestageren enkelt og rustik opsætning, der harmonerede med den smukke lades rå udtryk.
Det passede perfekt til rækkerne af unika vaser fra KHWûrtz, som buketterne stod i.
Til hver plads havde Victoria og Jacob valgt at tilføje Beau Rivages smukke blå kaffestel samt vores økologiske hørservietter i farven Lys Latte.

Ønsker du også at vi skal hjælpe med smukke rammer for din datter eller søns barnedåb? Så kontakt os her!