2. november 2017
I starten af september var vi en del af et større privat event hos Lakrids by Johan Bülow.
Omdrejningspunktet var en yderst velkomponeret middag på 5 retter, kreeret af Henrik Jyrk, som er køkkenchef på Restaurant Naes .
Vores udgangspunkt for opdækningen og stylingen ved dette event var underspillet luksus.
Med vores unika keramikstel fra KHWürtz mixet med vores kridhvide Piet Boon stel sikrede vi at gæsterne følte at der var tænkt over den oplevelse de fik ved middagen, grundet produkternes høje æstetik og kvalitet.
Da gæsterne ankom fik de serveret champagne i vores champagne coupe krystalskåle.
Hertil en snack bestående af oliven, kaffe, lakrids, panisse og trøffel. Henholdsvis serveret i ivory keramikkopper, keramiske sidetallerkener og valnøddebrædder.
De efterfølgende 4 retter bestod af Grillet dansk hummer, Kalvebrissel, Wagyu og Bær – naturligvis alle sammen med et snert af lakrids.Bordene stylede vi med grå hørduge, lysegule hørservietter, Selvstående- og hængende blomsterringe samt smukke træbeholdere fra Kristina Dam Studio som alle indeholdte 4 forskellige lakridser, som i farver var særligt udvalgte til at stemme overens med resten af stylingen.
Service brugt ved eventet:
Træbeholdere: Kristina Dam Studio
Blomster: Fiol blomster
Fotos: Splitart