Beskeden blev sendt.

White Christmas for LAKRIDS

22. december 2017

White Christmas

Endnu et julebord for LAKRIDS byder på et snedækket landskab af snebeklædte bakker. Med iskugler, masser af hvide bloklys og hvide snekugler fra LAKRIDS. Vi kalder det White Christmas for LAKRIDS.
white christmas_lakrids_johan bulow_A table story_Serviceudlejning København_julebord
Tallerkener, glas og bestik er placeret midt i sneen som havde vi dækket bordet udendørs under åben himmel.

Til et udtryk som dette var det oplagte valg at dække bordet med vores Piet Boon stel.
Det matte porcelænsydre lander så fint og let på sneduge. Den blanke kontrast i den indvendige flade af tallerkenen står stærkt sammen med de klare krystalglas.
white christmas_lakrids_johan bulow_a table story_ julebord
white christmas_lakrids_johan bulow_a table story_ julebord
Piet Boon stellet er matchet med vores matte sølvbestik, som tilføjer karakter til det ellers kridhvide setup, og lægger sig blødt ned imellem sneen.
white christmas_lakrids_johan bulow_a table story_ julebord
Ned langs bordet har vi skabt en bakke af kridhvidt sne, som bloklysene kan vokse op af.
Imellem fordeler iskugler med frosne, hvide blomster sig sammen med White Snowball fra LAKRIDS. Som var det et landskab af rullede snekugler.
white christmas_lakrids_johan bulow_a table story_ julebord
white christmas_lakrids_johan bulow_a table story_ julebord

Kuvert

Ved hver kuvert er der ligeledes placeret en hvid keramik kugle fra Arhøj. Den tilføjer en personlige lille detalje til hver eneste gæst. Denne kunne meget vel være en tidlig julegave som man hver især kunne tage med hjem, som et minde om en dejlig aften.
Lakrids_Johan Bulow_A table story_julebord_serviceudlejning København
Skulle vi ikke få en hvid jul i år, så har vi i det mindste drømmen om bordet her, hvor alt er hvidt i hvidt, rent og underspillet luksuriøst.
For os handler et veldækket bord altid om balancen. Balance mellem de smukke kvalitetesprodukter, mixet mellem overflader med forskellige teksturer eller teksturer som komplimenterer hinanden. Ved dette bord er det mødet mellem det glatte, det matte, det bløde og det krystalklare som forenes i kraft af deres fælles hvide egenskaber.

Vi håber vores hvide julebord kan inspirere jer til at tænke anderledes denne jul og give jeres gæster en tand mere for øjet, når i samles omkring julebordet.

Service brugt: Piet Boon stel  –  Mat sølvbestik  –  Klare krystalglas

Se alle vores produkter her!
– og bliv yderligere inspireret til andre juleborde her!