Beskeden blev sendt.

Magisk sommerbryllup i Orangeri

9. september 2015

En sommerdag i Juli blev Christina og Christian gift mellem æbletræer og under åben himmel.
Scenen for dette smukke bryllup var sat i det fantastiske orangeri Paradehuset i Bernstorffs Slotshave ved Gentofte.
Christina og Christian kontaktede A table story med meget klare ønsker for hvad de ønskede af look til deres bryllup. Intet blev overladt til tilfældighederne og sammen med parret fik vi sporet os ind på hvad der skulle være det helt perfekte setup til deres dag.

Med ønsket om en fortryllende bordopdækning som kunne videreføre de naturlige grønne omgivelser fra Orangeriet faldt valget på vores smukke vintage kollektion med blomstermotiver, guldkanter, håndmalede overflader og et strejf af dansk kulturarv.
Et mix af klare krystal glas og vintage grønne glas i forskellige størrelser og mønstre skaber det perfekte udtryk i opdækningen. En opdækning som blev fuldendt med guld bestik, fine saltkar og de smukkeste blomster.
Christina og Christian havde derudover også lejet fade, skåle og kaffestel fra vores vintage serie og senere ud på natten blev der serveret kartoffelmadder på vores træbrædder i ahorn.
Blomsterne var desuden opsat i vores vintage glasflasker.
A table story stod for at opdække alle borde, så parret kunne bruge den tid på andre forberedelser.
Vi ønsker Christina og Christian et stort tillykke med hinanden og siger tak for et rigtig godt samarbejde.

Service: Vintage forret og dyb dessert tallerken. Hvid relief middagstallerken. Vintage sidetallerken. Krystal rødvinsglas. Grønne vintage vinglas. Krystal vandglas. Saltkar. Guldbestik. Vintage glasflasker. Vintage fade og skåle. Vintage kaffestel. Træbrædder i amerikansk ahorn.

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!