Beskeden blev sendt.

Rå stald, gigantisk diskokugle og langborde mellem oliventræer

17. august 2017

Nogle personer formår på ganske få linjer, men med stor præcision, at beskrive den ønskede stemning, så den mærkes igennem en e-mail. Det var tilfældet da vi modtog en mail fra Mille Emilie.

Mille Emilie skulle giftes med Lasse og ingen detaljer var overladt til tilfældighederne.
Lidt snusen på Mille Emilies blog www.sonomaseven.dk gjorde det klart at tankerne og forberedelserne til dagen havde været undervejs længe.

Den evige æstetiske sans for detaljer, farvekoordinering, samt den røde tråd mellem alle de små dele af festen var afstemt til mindste detalje.

Mille havde gjort det helt rigtige; taget udgangspunkt i stedet og derudfra skabt den gennemgående røde tråd.
Vi tør godt at sige at Mille er (blevet!) godt gift, men svigermors lade i nærheden af Dragør er heller ikke skidt at få med i ’pakken’. Den smukkeste ridehal blev med Mille Emilies magi forvandlet til den perfekte setting for et ’barn wedding’ hvor naturlige elementer som et hav af smukke oliventræer samt blomster blev brugt til at skabe et rum-i- rummet.

På det fine trægulv blev der placeret 3 langborde for at skabe en hyggelig stemning med god mulighed for at snakke sammen ved bordene. Nuancerne var som med gulvet, baren og planterne holdt i de støvede brune og blå-grå toner – alt nøje afstemt for at opnå en gennemgående følelse af den ønskede stemning.Et væld af krystalglas på bordene løftede stemningen i rummet så det fremstod magisk da de mange gæster trådte ind.
For at fortsætte den ønskede stil blev vores rå keramik i tonerne hvid, grå samt grå-blå valgt til servering af aftenens retter. Dertil mat sølvbestik som var fint placeret ved hver kuvert sammen med smukke hørservietter.

De fineste små håndlavede navnekort blev placeret ved hver kuvert.
Over gæsterne hang et væld af lyskæder og skinnede i det varmeste lys mens solen stille gik ned udenfor.
Ved festens start blev en enorm discokugle tændt og de tusindevis af små lysglimt ramte gulvet og afsluttede festen på magisk vis.

Ved denne type bryllupper tør vi godt at sige at servicen gør en enorm stor forskel.

Følelse det giver, at sidde med kvalitet mellem hænderne, i et ’rum’ hvor alt er gennemført og afstemt, giver præcis det resultat, vi ønsker at give vores kunder og deres gæster.

At det er gennemført og gennemtænkt ned til mindste detalje er præcist hvad Mille Emilie formåede at opnå med sit og Lasses bryllup.
Vi ønsker dem stort tillykke med deres bryllup og glæder os allerede til at se hvad Mille Emilie finder på til deres kobber bryllup!

Service brugt:

KHWürtz Ivory keramisk middagstallerken  –  KHWürtz Grey, forretstallerken  –  KHWürtz Blueskade skål –  Mat sølvbestik  –  Krystal vandglas – krystal hvidvinsglas  –   krystal rødvinsglas – krystal dessertvinsglas  –  Champagne coupe glas   –  Keramisk ivory kaffekopper.