Beskeden blev sendt.

Barnedåb for Bruce

24. november 2021

En sensommer formiddag hjalp vi Pernille Teisbæk og Philip Lotko i forbindelse med dåben af deres lille søn Bruce.

Dåbsfesten skulle stå i baghaven af deres fortryllende villa på Frederiksberg. Her var der lagt op til afslappet middag under åben himmel og med underholdning i børnenes ånd.

Afslappet og smukt

Parret havde hyret foodtrucks og kaffevogn til at tage sig af forplejningen og til dette fik vi frie tøjler til at skabe en opdækning, der passede ind i den grønne sensommer baghave.

Pernille teisbæk A table story

Med fokus på få farver, blev det en primær opdækning i hvid, grøn og gule toner. En sammensætning som er skøn til både en drenge- og pigedåb.
Med udgangspunkt i den grønne have og parrets hvide villa, ønskede vi at skabe en opdækning der passede ind med få enkelte farvestrejf.

Til dette brugte vi Piet Boon serien, som Pernille og Philip også valgte da vi hjalp med deres store bryllupsfest på Bornholm.
Hertil vores nye Spring Green keramiktallerken fra Bornholms Keramikfabrik, Sabre Horn bestik samt gyldne Holmegaard glas og vores nye vinserie Grace.

Hvid, grøn og gul

I smuk sammenspil med de fineste små blomsterdekorationer i toner der matchede servicen, fik vi skabt en sammenhængende opdækning lige i Parrets ånd.

Til dekorationerne brugte vi blandt andet de smukkeste gule mini orkideer, lathyrus, dildblomster, eucalyptus og amaranthus.
Lave og kompakte så alle gæster kunne se henover blomsterne og de blot fungerede som dekorative elementer mellem kuverter.

Opdækningen blev dækket på smukke, lyse plankeborde fra Norbord med deres dertilhørende franske metalstole.

Vi ønsker Bruce tillykke med det fine navn. Tak til Pernille og Philip for at vi måtte være en del af jeres fine dag.

Service brugt i opdækningen:

Piet BoonBornholms KeramikfabrikSabre Horn bestikHolmegaard vandglasGrace vinglasØkotex servietter