Beskeden blev sendt.

Pink juleunivers for LAKRIDS

18. december 2017

Vores 2. julebord 2017 for LAKRIDS by Johan Bülow, tager udgangspunkt i årets pink lakridskugle.
Julekuglen er en eventyrlig smagseksplosion af det skønneste hindbær og hvid chokolade, og omkring den har vi skabt et pink juleunivers.
A table story_Lakrids_Johan Bulow_julebord_serviceudlejning
Med vores Flora stel fra Royal Copenhagen, mat guldbestik og rosa vintageglas er scenen sat for en fortryllende og eventyrlig smuk opdækning. Her er der fuld knald på farver men stadig med en gennemgående fornemmelse af rosa og pink toner.
A table story_Lakrids_Johan Bulow_julebord_serviceudlejning
A table story_Lakrids_Johan Bulow_julebord_serviceudlejning

Nostalgi og oldschool vintage

På bordets midte er bordet dekoreret med en nostalgisk løber af julekugler og julepynt – alle med oldschool vintage islæt.
Her er det kun fantasien der sætter grænser og et smukt sammensurium af store og små julekugler, trommer, sukkerstokke, tinsoldater og hunde er forenet og skaber sammen en helhed, som enhver gæst vil elske at gå på opdagelse i.

Iblandt den smukke julepynt spreder de PINK julekugler sig på magisk vis – imellem, under og ovenpå pynten, og gør lige pludselig dekorationen spiselig.
A table story_Lakrids_Johan Bulow_julebord_serviceudlejning
Langs med bordets midte har vi ligeledes placeret lys i forskellige rosa og lilla toner – fra lys til mørk og i varierende højder.
Alle farver går i sammenspil med dekorationerne på Flora stellet, med den rosa serviet og med tonerne i julepynten.

Sidst men ikke mindst forskønner to enkle men sprudlende blomsterdekorationer bordet, og giver igen et ekstra kick til den pink lakrids. De smukke dekorationer er skabt af Bettina fra Prettyday Flowers og er opsat i lilla glasopsatser.

Vi håber bordet kunne inspirere jer til en nostalgisk, modig og sprudlende jul, hvor dekorationen blot kan komme fra de kugler som der måske ikke lige var plads til på årets juletræ – og skulle du ønske at give dine gæster lidt ekstra, så kan det anbefales at give dekorationen et twist af lidt spiseligt, som her med Johan Bülows PINK julelakridser.

Service brugt: Flora, Royal Copenhagen – Mat guldbestik – Rosa vintageglas – Klare krystalglas – Nordic Tales messingstager

Se meget mere til vores produkter lige her!