Beskeden blev sendt.

Mads & Julie; Et bryllup sprængfyldt af personlighed

1. august 2019

Personlighed, glæde og farvedrømme

Ind imellem arbejder vi med kunder som sprudler af glæde, farver og fest i det sekund vi møder dem første gang.
Sådan var det med Julie Lillelund og Mads Langer, da vi satte os sammen for at snakke bryllupsdrømme for deres juni bryllup.

Mads langer julie lillelund a table story bryllup

Det blev meget hurtigt klart for os at de begge havde særlige produkter i vores sortiment, som de var specielt glade for.
Efter meget kort tids snak blev der derfor hurtigt peget på det skønne Blomst stel fra Royal Copenhagen, de blå Beau Rivage kaffekopper samt Georg Jensen Bernadotte bestikket – alle 3 produkter som var vigtige for parret at få med i den opdækning, som skulle møde deres gæster ved ankomst.

Sammen med parret og Thilde fra Poppykalas, som skulle lave deres blomster, arbejdede vi videre herudfra og tilføjede et strejf af rosa og lysegrå toner i henholdvis vandglas og hørserviet. Hertil de smukkeste, enkle Riedel extreme vinglas.

Mads langer julie lillelund a table story bryllup

En juni dag var vi forbi jylland på den smukke Engelsholm Højskole, for at hjælpe til med at skabe Mads og Julies drømmebryllup.

Højskolen beskriver sig selv som Danmarks smukkest beliggende højskole og dette bliver da også cementeret når man ankommer til den slotslignende bygning med voldgrav og stort grønt park areal omkring.

Brylluppet var en 2 dages fest med de mennesker, som stod Julie og Mads allernærmest.
Dag 2 skulle brylluppet stå i et hvidt telt i slottets park, hvor runde borde og store, smukke lyskæder udgjorde venue for den store aften.

Hver kuvert blev dækket med blankpoleret Georg Jensen bestik, de klareste Riedel glas, Rosa Swirl vandglas samt Blomst tallerkener.
Julie og Mads havde ligeledes bestilt vores grå økologiske hørservietter, som de selv havde fået broderet hver en gæsts navne på, så disse kunne fungere som bordkort – En smuk og eksklusiv detalje.

De store blomster skyer som hang placeret over hvert bord var skabt af Poppykalas. Ligeså var blomsterdekorationerne på bordene og rundt omkring i teltet.
Sammen med Thilde sørgede vi for at tonerne i servicen spillede smukt sammen med tonerne i de kunstneriske blomster installationer.

Vi ønsker Mads og Julie et kæmpe stort tillykke med hinanden, med den vellykkede fest og siger tak for at i har været så skønne og behagelige at arbejde sammen med.

Vil du se mere til vores produkter, kan du finde dem alle sammen lige her!