Beskeden blev sendt.

Chic storbybryllup

22. januar 2017

En af de helt store bryllupstendenser, som vi spår for 2017 er det urbane og rå bryllup.
Gerne på en lokation som er minimalistisk, lys og med karakteristika som minder om gamle fabriksbygninger.
Vi har skabt et setup i dette indlæg, som forhåbentlig kan inspirere jer, hvis i netop går med tankerne på at jeres bryllup (eller enhver anden fest, for den sags skyld) skal have et råt og minimalistisk storby look.
Vores setup tager udgangspunkt i vores rå og nordiske keramik fra KHWurtz – hver en del er håndlavet og hele kollektionen er skabt til os – Det giver muligheden for at skabe en historiefortælling omkring bordet som gør netop din fest og dit look helt særligt.

Keramikken er akkompagnieret af vores træbræt i lys amerikansk ahorn og fungerer som brødbræt. Ligeledes er der brugt klare krystalglas i modellerne hvidvin, champagne coupe og vand og naturligvis et personligt vintage saltkar til hver gæst.

Hertil vores smukke, matte sølvbestik.Langs med bordet har Fiol blomster skabt den smukkeste grønne løber af blade, grønne blomster og hvide kalaer. Ind imellem løberen har vi placeret vores sorte støbejernstager, som er perfekte til netop et sådant setup, da de løfter lyset op over dekorationen.

Istedet for et klassisk bordnummer har vi lavet et “København Hot Spot”, som er forskellig fra bord til bord. På denne står der en lille anekdote som knytter sig til brudeparrets historie – her er det deres første møde i Kødbyen i København, som står beskrevet.Intet storybybryllup uden Cocktail hour, og her har vi i 6 af vores forskellige typer krystalglas lavet individuelle cocktails – Hvert glas har sit eget udtryk men kan bruges til alt fra en Gin & Tonic til en Margarita eller Mojito. Kun fantasien sætter grænsen.
Vi håber vi har inspireret jer til et moderne og nordisk bryllup med denne reportage som spænder over alt fra serviceudlejning til lokation, blomster, grafiske elementer, bryllupstøj, fotograf og hår/makeup.

Service brugt: KHWürtz keramisk stel – Ahornbræt – Mat sølvbestik – Klare krystalglas – Vintage saltkar – Mason Jars – Sorte støbejernslysestager.

Fotograf: Carolina Segre Photography
Serviceudlejning, koncept og styling: A table story
Lokation: The Set
Blomster: Fiol blomster
Grafisk design: By invitation only
Brudekjole: Celina Christensen
Herretøj: Herrernes Magasin
Hår/Make up: MipeCPH