Beskeden blev sendt.

Mexicansk barnedåb

11. juni 2017

Når en af Danmarks mest stilfulde personer, Laura Lawaetz skal arrangere dåb for sin datter Lucca, bliver det langt fra det traditionelle setup.

Temaet var Mexicaner Fest – med alt hvad dertil hører.

Gæsterne skulle møde et sofistikeret mexikansk udtryk. Et udtryk hvor alle sanser kom i spil i form af et væld af farver, rå materialer og ikke mindst fantastiske smagsoplevelser kreeret af Hija de sanchez.

 

I de fine og farverige lokaler hos La Banca I Hellerup, dækkede vi de rå borde med 5 forskellige farvede glas. Alle i varierende mønstre & størrelser. Rosa, amber, aubergine, blå og grønne glas var fokus på bordene.

Det fine farvespil skabte en varm stemning og de sarte rosa toner i glas og høje hånddryppede rosa lys var en klar parallel til Luccas store dag, hvor de rosa toner var en del af invitation, menukort, bordkort samt drinkskort.

De 96 gæster trådte ind i lokalet og blev mødt af mexikansk musik, store kaktusser samt margarita til velkomstdrinks. Et væld af store mexikanske hatte, farverige kjoler og ikke mindst en DJ som med både live saxofon session og efterfølgende musik fik skabt en fest udover det sædvanlige.

Retterne, henholdsvis ceviche, tacos og danmarks smukkeste ispinde til dessert blev serveret på rå keramik tallerkener af KH. Wurtz. Dertil mat sølvbestik, hør servietter & høje lys i støbejernsstager.

Vi ønsker Lucca stort tillykke med den smukke dag.

Service brugt: KHWürtz keramisk stel – Aubergine/Blå/Amber/Grønne Vintageglas – Krystal vandglas – Mat sølvbestik – Weck glas – Champagne Coupe krystalglas – Sorte støbejerns lysestager.

Service: A table story
Mad: Hija de sanches 
Grafisk materiale: Ink Saloon 
Lokale: Labanca Hellerup