Beskeden blev sendt.

Blomster kan fortælle en historie; din historie.

26. februar 2018

Blomster kan fortælle en historie; din historie.

Anne-Katrine Fuglsang har med mere end 10 år i branchen taget springet og vil fra 1. marts 2018 være en del af A table story. Det betyder at vi nu har mulighed for at levere blomster sammen med servicen.

Mød vores nye florist Anne-Katrine Fuglsang.

Titel: Florist hos A table story, Blomster
Anne-Katrine Fuglsang

Blomster kan skabe en stemning og ændre et udtryk. De kan understøtte en begivenhed og samtidig kan blomster fortælle en historie; din historie.

Som noget nyt tilbyder vi alt indenfor blomster. Fra enkelte buketter til storslåede blomsteropsætninger.

Helt enkelt. De smukkeste buketter lige til at sætte på bordet.

Der skal langt mere end 6 hurtige spørgsmål til for at få alt det magiske ud af vores florist Anne-Katrine. Vi har dog givet hende mulighed for at give os et lille indblik i hendes blomsterunivers og tankerne bag.

Navn: Anne-Katrine Fuglsang
Titel: Florist hos A table story
Bopæl: København, Vesterbro
Yndlingsblomst: Anemone

Med mere end 10 år i branchen er du efterhånden et kendt navn i ’blomsterverdenen’.
Hvor udspringer din interesse for blomster sig fra?

Min mor og mormor har altid haft en stor interesse for blomster. Så man kan vel sige, at jeg er vokset op med blomster og har fået interesse igennem dem.
Da jeg var 2 – 5 år boede jeg på Grønland med mine forældre og brødre. Jeg har billeder fra Grønland hvor jeg går på fjeldene og plukker polarvalmuer med min mor og mormor. Da vi flyttede tilbage til Danmark, skulle vi altid plukke markbuketter i grøftekanten langs landevejene.
Min mor har også altid haft mange smukke og farverige blomster i haven, så der er blevet lavet mange buketter til naboerne på vejen.

Hvor finder du din inspiration og lysten til hele tiden at videreudvikle dig?

Jeg kan altid finde inspiration hos de internationale florister, men jeg bliver også inspireret af mine kollegaer hos A table story som giver mig lyst til at videreudvikle mig. De er altid på forkant med de nyeste trends indenfor service og det er meget inspirerende at skulle finde blomster og udtryk som passer til de forskellige stel.

Enkelte udtryk indenfor blomsterscenen går aldrig af mode. Hvad ser vi år efter år som du spår vil fortsætte mange år endnu?

Det tilfældige look ”grøftekansbuketten” den har efterhånden været et hit i en del år og jeg tror ikke den er på vej retur endnu. Næsten alle kan forholde sig til udtrykket, det må ikke være for stift eller for stramt, det skal helst se så naturligt og tilfældigt ud som muligt.

A table story_blomster

På samme måde som modescenen ændrer sig, er der ligeledes trends indenfor blomster.
Hvad ser du som den store blomstertrend i 2018?

Da jeg i 2011 blev udlært som blomsterdekoratør var der mange regler indenfor blomsterbinderi. Alt skulle være symmetrisk, rokoko-stilen var ”in”, farverne var tone-i-tone og alt var meget ordenligt.

I de sidste par år er disse regler og metoder blevet mindre og mindre.

Vi så allerede sidste år, at der kom meget mere knald på farverne og blomster som før i tiden havde været ”begravelses-blomster”, ”70er blomster” og ”for plastik-agtige” blev pludseligt populære igen. Vi er selvfølgelig blevet hjulpet godt på vej af de internationale florister, som har arbejdet med denne trend i de sidste par år.

I 2018 skal blomsterne helst være dominerende og store.
Vi sætter farver sammen som i princippet er ”forkert” Det kan være blå, pink og gul.
Stilen er asymmetrisk og nærmest kunstnerisk. Det ser tilfældigt ud, men det er det bestemt ikke. Hver blomst er blevet sat med omtanke og elegance.

Vi har allerede set et utal af dine smukke kreationer. Alt fra store dekorationer til fine små detaljerede buketter.

Hvilket område synes du trænger til mere ’blomsterstøv’?

Jeg synes generelt, vi er blevet bedre til, at turde at gøre lidt ekstra med blomster til festlige lejligheder. Folk er blevet mere modige mht. stil og farver. Det er sjovt!
I hverdagen kan der godt gøres lidt mere, så jeg tror, jeg vil kaste mere ”blomsterstøv” over vores hverdag.
Glæd dig selv, din kæreste eller veninde med en buket blomster. Der behøver ikke være nogen anledning, men bare fordi ”det er mandag” eller bare fordi ”du er sød”

Jeg tror næsten at glæden ved at give en smuk buket blomster, er ligeså stor som at modtage blomster.

Hvis du frit kunne vælge i hele verden, hvem ville du så helst lave en buket blomster til?

Jeg har ofte leveret til det danske kongehus, men et ønske der ligger højt er naturligvis at levere brudebuketten til Meghan Markle når hun d. 23 maj siger ja til Prins Harry. Blomster kan fortælle en historie og deres historie vil jeg gerne være med til at fortælle.

 

Se hvordan Anne-Katrine kan hjælpe dig hér og følg hendes arbejde hér