Beskeden blev sendt.

Bang & Olufsen pr event

1. december 2016

Midt oktober afholdte Bang & Olufsen et pressevent for de største danske livsstilsbloggere, som en lancering og demonstration af deres to nye produkter: Fjernsynet MyHorizon og højtalerne BeoSound 1 og 2 – Hertil skabte vi et fuldt koncept for bordets look inklusive alle styling detaljer udover det valgte service.Til bordopdækningen brugte vi udelukkende vores keramiske stel, som tilføjede et ekstra lag af “luksus oplevelse” til hele Bang & Olufsen oplevelsen.
Eventet fandt sted i Restaurant Väkst i et lille fint lokale i kælderen, med ovenlys, lyskæde og ejeføj på bagvæggen.
Mellem grønne blade og grene langs med bordet placerede vi Bang & Olufsens fine og trådløse højtalere, så hver gæst kunne koble sig på dem og afprøve dem mens de sad til bords.
Ved hver plads havde vi lavet et kaktus blad med håndskrevne hashtags som gæsterne kunne bruge, hvis de delte billeder på de sociale medier.

Udover at bruge os til serviceudlejning ønskede Bang & Olufsen ligeledes at vi hjalp med at implementere Bang & Olufsens produkter i lokalet så de kunne blive vist på bedst mulige vis.
Vi brugte ligeledes vores nye solide messingstager på bordet som var et perfekt match til Bang & Olufsens aluminium produkter.
De smukke kager var custommade til arrangementet af SweetsneakCph.

Fotos: Kim Vadskær fra Leitorp+Vadskær

Service: Keramisk stel – keramik kaffekopper – keramik mælkekander – keramik sukkerskåle – mat sølvbestik – krystalglas – messing lysestager – keramiske unika fade –
keramik unika vaser

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!