Beskeden blev sendt.

Arne Aksel – Showroom opening

15. maj 2022

Farverigt, extravagant og overraskende

I slut april åbnede Arne Aksel op for hans nye Experience Platform – et nytænkende og anderledes showroom, som fremadrettet samtidig vil fungere som eventsted.

Her er Arnes gardiner iscenesat i kombination med kunst og rummets arkitektur. Gardinerne er skabt således at de kan flyttes rundt i rummet for at skabe nye oplevelser for hver gang du besøger showroomet.

Til denne åbning skabte vi et farverigt, ekstravagant og over-the-top langbord med fuld knald på farver, kontraster og sammensætninger.
Arne havde selv et ønske om at bruge vores Maria Flora tallerkener for et kunstnerisk og iøjnefaldende udtryk.

Kombination på kryds og tværs

Kombineret med Lucie Kaas tallerkener, mat guldbestik og Amethyst farvede Zafferanoglas, var hver en kuvert et festfyrværkeri i farver.

Selve opdækningen skabte vi på én af Arne smukke tekstiler, som gik helt til gulv.

Mellem hver en kuvert ønskede Arne ikke at der skulle være vaser eller dekorationer, men istedet at buketterne blev placeret direkte på bordet – dels som en overraskende og anderledes effekt og dels da buketterne efterfølgende ville blive samlet sammen og sammensat til én stor showpiece buket, som skulle stå på showroomets klaver.

Til at toppe den eventyrlige borddækning placerede vi til sidst vores messingstager med pastel lilla lys hele vejen ned langs bordet.

Tusinde tak for 100% fri hænder udefra dine ønsker Arne – det var en sand fornøjelse.

Ønsker du en lignende opdækning?

Følgende produkter var lejet ind til eventet:

Maria FloraLucie Kaas LavenderMat 24K guldbestikAmethyst Zafferano glasRiedel vinglasRhombe Color stelMessingstagerPastel lilla lysBlomster fra vores blomsterafdeling.

Du kan kontakte os via kontakt@atablestory.dk eller via kontaktformularen lige her, hvis vi også skal hjælpe dig med din næste stemningsskabende borddækning.