Beskeden blev sendt.

Sarte toner & bare fødder

9. september 2016

Et af årets smukkeste bryllupper blev afholdt I Paradehuset i Bernstorffs Slotshave.
Her blev Henriette og Louis viet under åben himmel, mellem æbletræer og glade gæster.
Med et farve tema rangerende fra støvet rosa og grøn, over I de lyse nuancer var udtrykket sart og fint. Brudens blomsterkrans, brudens buket(fra Fiol blomster) samt de små fine bordbuketter var alle holdt I samme nuancer, som sammen med opdækningen skabte en gennemgående følelse af et intimt bryllup holdt I de smukkeste omgivelser.
Gæsterne fik serveret drikkelse i vores champagne coupé glas og ligeledes var der ekstra drikkelse i vores store drinks dispensere.
Ude og inde smelter sammen I Paradehuset, hvor de store klare glas partier tillader et væld af naturlig lys ind I rummet.
Borddækningen var smuk og simpel med de rå elementer fra keramikken samt sølv bestikket og dertil tilsat rosa & klare glas til at understøtte det sarte udtryk.

Paradehuset kan huse ca. 50 personer der med sine langborde udnytter pladsen I rummet optimalt. Langbordene giver en afslappet og uformel stemning, der sammen med borde og bænke sikre at gæsterne får en gennemført oplevelse af at sidde midt I naturen I et af danmarks smukkeste orangerier.
Vi er glade for at have været en del af dette smukke bryllup og ønsker Henriette og Louis Roesdahl stort tillykke med deres bryllup.

Alle Fotos: SonnySingh Photography

Service: KHWurtz keramik – mat sølv bestik – klare krystalglas – rosa vintageglas – støbejernslysestager – drinkdispensere

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!