Beskeden blev sendt.

“Livet er i farver, så jeg ejer ikke andet”

9. november 2021

I foråret 2021 var vi desværre udsat for den store ulykke, at hele vores lager nedbrændte til grunden.
7 års arbejde og hvert et unikt og smukt produkt forsvandt over natten.

Lige siden har vi arbejdet hårdt for at vende endnu stærkere tilbage og har drømt om farverige glædesfester med nærvær og personlige borde i centrum.
En del af vores genopbygnings proces har været med et fornyet produkt sortiment i fokus.

Dette har vi løbende styrketestet, for ren æstetik er desværre ikke nok – Vi ønsker kun at tilbyde produkter til dig som kunde, der også kan holde til en god fest.

Cathrine widunok wichand barnedåb a table story serviceudlejning og blomster

Farverig barnedåb

I sensommeren skulle ven af huset Cathrine Wichmand Widunok‘s datter Irma døbes.
I den sammenhæng rakte Cathrine ud for at høre om vi mon var klar igen til at hjælpe.

Dette blev en god mulighed for at teste nye visioner af i virkeligheden, og blev til den fineste farverige barnedåb i Cathrine og Adams skønne og hyggelige baghave.

Under stemningsfuld Tipi pavillon fra Luksustelte, dækkede vi derfor op på Luksusteltes rå borde og bænke i en uformel stemning.

Cathrine Widunok Wichmand_barnedåb borddækning_serviceudlejning_A table story (22 of 48) Cathrine Widunok Wichmand_barnedåb borddækning_serviceudlejning_A table story (22 of 48) Cathrine Widunok Wichmand_barnedåb borddækning_serviceudlejning_A table story (22 of 48)

Mix mellem velkendt og nyt

Vi kender efterhånden Cathrine’s farverige præferencer og forkærlighed for farver og gode produkter rigtig godt, og vi var derfor meget hurtigt skarpe på hvilken stil og stemning vi skulle ramme. Sammensætningen blev et mix af gamle kendinge i vores sortiment såsom HAY stel, Zafferano vandglas og Horn bestik.

Hertil tilsat nye produkter fra sortimentet som Maria Flor tallerkener, Jore vinglas og Studio Grey lysestager.

Cathrine Widunok Wichmand_barnedåb borddækning_serviceudlejning_A table story (22 of 48)

Fineste sommerblomster

Vores florist skabte hertil de skønneste små sommerlige dekorationer til bordene, som matchede tonerne i servicen til ug.
Mellem service og blomster, stylede vi bordene med sommerens frugter, farvede stearinlys, vores Økotex hørservietter og de fineste dåbskort skabt af Mia fra Papirlykke.

Cathrine Widunok Wichmand_barnedåb borddækning_serviceudlejning_A table story (22 of 48) Cathrine Widunok Wichmand_barnedåb borddækning_serviceudlejning_A table story (22 of 48) Cathrine Widunok Wichmand_barnedåb borddækning_serviceudlejning_A table story (22 of 48)

Opdækningen vakte glæde hos gæsterne og var en øjeblikkelig stemningsskaber for festen. Cathrine og Adam ønskede det skulle være smukt men afslappet og fuld af glæde over Irmas ankomst i familien.

Cathrine Widunok Wichmand_barnedåb borddækning_serviceudlejning_A table story (22 of 48) Cathrine Widunok Wichmand_barnedåb borddækning_serviceudlejning_A table story (22 of 48)

Produkter brugt:

Maria FlorHaySabre HornZafferano AmethystJore vinglasStudio Grey stagerØkotex servietterHånddyppede lys

Skal vi også hjælpe dig med personlige og stemningsskabende borde? Kontakt os her!