Beskeden blev sendt.

Poetisk keramik

16. juni 2015

Vi besøgte for nyligt vores samarbejdspartner Khwurtz nye værksted i den lille by Hatting ved Horsens.
Det er altid en fantastisk oplevelse at besøge Aage og Kasper Würtz, som laver noget af det smukkeste keramik i verden.

Deres håndværk bygger på en vision om at lade funktionaliteten styre designprocessen og har derfor også et tæt samarbejde med kokke, som sikrer at deres produkter rent faktisk virker.

Hvert produkt er formet og glaseret i hånden og har ofte deres helt egne karakteristika i dets små detaljer og overflade mønstre.

For A table story har Khwurtz udviklet smukke unika fade samt 3 forskellige tallerkener. Ingen af dem er ens, men de kan alligevel ikke være foruden hinanden. Med enkle linjer og de smukkeste overflader er produkterne tidsløse i deres udtryk og fortæller en fantastisk historie om håndværk i verdensklasse.

Vi tror på at det er vigtigt at bevare så smukt et håndværk som keramikere som Aage og Kasper arbejder med, og netop derfor har der ikke været nogen tvivl om at vi skulle have noget af deres stel i vores sortiment.

Man forstår vigtigheden så snart man får en af deres unikke tallerkener i hånden. Det handler om udtryk, karakter, overflade teksturer og de små detaljer der gør hver eneste tallerken unik – det er ganske befriende i en verden hvor så mange ting ligner hinanden.

Vil du læse mere om det smukke keramik kan du gøre det her: www.khwurtz.dk

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!