Beskeden blev sendt.

DR3 “På Grænsen” Nytårsspecial

10. december 2015

Vi blev kontaktet af DR3 som skulle lave et nytårsspecial af deres programserie “På Grænsen”.
Programmets omdrejningspunkt er samtaler mellem 2-3 kendte mennesker i forskellige kontekster, men om det samme emne.
DR3 ønskede at lave et program som skulle samle en stor del af de deltagere som havde været med i programmernes løb.
Dette skulle ske i et af DRs studier omkring et bord, hvor der ville blive serveret en udsøgt 5 retters nytårsmenu med vin til.
A table story blev hyret ind til at stå for konceptet for hele bordet inkl. grafisk arbejde og udførsel i form af menukort og bordkort, samt at opdække bordet på dagen.

Da der skulle være rigtig mange retter til arrangementet og derfor mange dele pr. kuvert tog vi udgangspunkt i et let og lyst look med få detaljer til at give opdækningen kant.
Her brugte vi bl.a. et rosa glas ud af de i alt 6 glas pr. mand, hertil også vores fine ahorn brød brædder og selvfølgelig vores guldbestik.

Hele menuen blev kørt på Rhombe stellet fra Lyngby porcelæn hvortil der blev serveret brød og senere kransekage fra vores keramiske stel.

Til borddekorationen tog vi fat i papirkunstner Marianne Eriksen Scott-Hansen som lavede nogle smukke og delikate blomster i farver som var helt perfekte til opdækningens farveskala.

HUSK at se med når programmet sendes 1. januar på DR3!

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!