Beskeden blev sendt.

Vintage boho

31. oktober 2016

Tredje og sidst bord fra Bryllupsmessen i Lokomotivværkstedet tog udgangspunkt i det meget populære boheme look. Looket er på dette bord kendetegnet ved et varieret mix af farver og toner men samtidig med et afslappet og tilfældigt look.
Vores vintage stel, guldbestik og et mix af farvede vintageglas er perfekte i dette setup, hvor stemningen gerne må være hyggelig og jordnær og fuld af personlighed.
Vintagestellet er et mix af 4 forskellige stel – alle kongelige og af den højeste kvalitet, som vi kan få fingrene i.

Til opdækningen valgte vi et mix imellem amber og grønne vintageglas, som giver en helt fantastisk personlig og farverig stemning til bordet – alle glassene er varierende i størrelse og design men passer i gennemsnit bedst som et hvidvinsglas.

På bordet brugte vi også vores sorte støbejerns lysestager, som får lyset til at svæve smukt over bordet.Setuppet var dækket som en 3 retters menu med 3 forskellige tallerken størrelser fra vores vintagestel, guldbestik, rødvin og vand i krystalglas, 1 Mason jar samt 1 farvet vintageglas.
Ligeledes havde hver kuvert en sidetallerken inklusiv smørkniv samt hver deres saltkar.
Vi valgte desuden en serviet i en lys blålig tone som kunne gå smukt sammen med alle guld elementerne og ligeledes de valgte blomster.
Omkring servietten havde Fiol blomster lavet en lille blomsterkrans og By invitation only havde lavet fine bordkort til at binde om – et perfekt match til vores valg af service.
Blomster: Anne Kathrine – Fiol blomster
Grafisk design: Mette Daring – By invitation only

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!