Beskeden blev sendt.

Urbant havebryllup

10. februar 2017

Der popper flere og flere intime og grønne steder op på byens tage, i afgemte kroge og på hemmelige adresser, som giver et nyt pust til at forene drømmen om det grønne havebryllup med storby brylluppet,

Sammen med et fantastisk dygtigt team har vi til Magasinet BRUDEN skabt en bryllups reception med netop dét som udgangspunkt hos det smukke og spirende Østergro.Der er skruet fuldt op for det afslappede boho look hvor farver, teksturer, planter og dekorationer er mere end velkomne. Selve receptionsbordet er en fest for øjet hvor man kan gå på opdagelse i de mange forskellige kager, blomster, grøntsager og stel.

Til servering har vi brugt et mix mellem vores unika keramikfade og vintagestel og kagerne kan gæsterne med rette spise på vores valnøddebrædder med en fin guldgaffel til. Kaffen sippes naturligvis af vores vintage kaffekopper.
Til lige netop dette look hører sig også masser af farvede glas og vidunderlige drikke i litervis, så vi har naturligvis skræddersyet det i farver til et ægte boho bryllup med rosa, amber og grønne glas samt vores drinks dispensere.

Mason Jars er ligeledes også gode til formålet og er oplagte at benytte med navnetags omkring, så de følger gæsten resten af dagen.

Vi håber vi kunne inspirere jer til et fortryllende og farverigt urbant havebryllup, som med garanti vil imponere hver og én af jeres gæster – forår og sommer, kom an!

Service: Vintage kaffestel – Valnøddebrædder – Guld gafler – Keramiske unika fade – Farvede vintageglas – drinks dispensere – Mason Jars

Fotos: Carolina Segre Photography
Brudekjole: Celina Christensen weddingdresses
Blomster: Fiol blomster
Kager: Sweetsneak
Herretøj: Herrernes Magasin
Grafisk materiale: By Invitation only
Hår og makeup: MipeCPH
Location: Østergro