Beskeden blev sendt.

Stemningsfuld Tipi

8. september 2017

Når det kommer til udendørs fester i Danmark er det én af de ting, som desværre oftest må foregå i telt grundet de ustabile vejrforhold.

Det kan desværre dræbe en stor del af stemningen når man skal iscenesætte sin fest i et klassisk hvidt plastiktelt, men tør man derimod tænke utraditionelt og gå med et af de helt fantastiske tipitelte fra Luksustelte, er scenen sat for en smuk og stemningfuld fest, som vil være ligeså smuk som havde det været i et lokale.


Perfekt til tipiteltene er vores rå keramikstel, som er med til at skabe en helt særlig stemning, når mand som gæst, sætter sig ved bordet.

I denne reportage har vi sammen med Peter fra Luksustelte skabt et boho inspireret setup hvor følelsen af en gennemtænkt atmosfære bestående af møbler, tallerkener, glas, bestik og blomster går op i en højere enhed.

Med vores unika keramik fra KHWürtz, matte sølvbestik, klare krystalglas og farvede vintageglas får vi skabt en stemning, hvor man på ingen måde er i tvivl om, at der er tænkt over hver eneste detalje.

Herudover har vi naturligvis stylet alle borde med de fineste grafiske elementer, som er skabt af By invitation only og ligeledes har Fiol blomster leveret alle blomster til det skønne setup.

Ved enhver vellykket fest afsluttes fejringen i baren, og til denne lejlighed har vi taget Horse Box Bar med, hvor man kan bruge den præcist som man ønsker i forhold til indhold. 

Vi har valgt pakken med Nohrlund cocktails på hane, så de hurtigt kan serveres til de tørstige gæster.


Nohrlund cocktails skænkes naturligvis direkte i vores Mason Jars som er perfekte til formålet.
Disse kan ligeledes bruges med låg og lægges på is i en balje, så de er klar som velkomstdrinks når gæsterne ankommer.

Service i brug: KHWürtz keramik – mat sølvbestik – klare krystalglas – farvede vintageglas – vintage saltkar – Mason Jars