Beskeden blev sendt.

Roser & Jurlique

3. september 2019

Perfekt afstemt farvepalette

En tirsdag i september inviterede Jurlique indenfor i Dronning Louises Théhus i Bernstorffs Slotshave.
Pitchet til os lød på en opdækning med udgangspunkt i roser – kun roser; vi forenede Roser & Jurlique.

Et overdådigt udtryk som skulle fremhæve produkternes fantastiske farve paletten og samtidigt lade produkterne indgå som en del af den dekoration som var placeret på bordet.
Roser & Jurlique
Roser & Jurlique
Roser & Jurlique

Rosen er hoved ingrediensen i Jurliques produkter, så vores florister satte derfor jagten ind efter de skønneste og smukkeste roser i alskens variationer og i toner som passede til de Jurlique produkter, som skulle indtænkes i de smukke dekorationer.

Resultatet blev et setup i skønne, friske og afdæmpede rosa toner med et strejf af gul.

Roser & Jurlique A table story_Jurlique Roser & Jurlique A table story_Jurlique

Til alle de smukke roser skabte vi en opdækning med det smukke Flora stel fra Royal Copenhagen, mat 24K guldbestik, Bourgognefarvede vandglas fra Lyngby Porcelæn og klassiske Riedel vinglas. Et overdådigt og farverigt udtryk som satte produkterne i focus samtidig med at de gav de mange gæster en fantastisk oplevelse rundt om bordet.

Alle gæster fik ligeledes en personlig buket blomster udelukkende bestående af roser og med navnebånd på hver  buket – Buketten fungerede på denne måde også som bordkort.

A table story_Jurlique A table story_Jurlique

Vi takker Jurlique for den store tillid de have til vores team. Teamet ønskede at sætte Jurliques produkter i fokus. Samtidig med at skabe en oplevelse for de inviterede gæster. En oplevelse hvor alle sanser var i spil og hvor gæsterne gik hjem med ny viden om produkterne.

Ønsker du at vi skal skabe en opdækning for dit brand eller din virksomhed så tag endeligt fat i os. Vi elsker at formidle et brands værdier. Dette gør vi ved iscenesættelsen at et inspirerende bord, smukke blomster samt en oplevelse man sjældent glemmer; altid med afsæt i firmaet og brandets værdier.

Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@atablestory.dk