Beskeden blev sendt.

Mød Rebecca Nørgaard. Den nyeste florist på holdet.

3. august 2020

Rebecca er en af landets dygtigste autodidakte florister. Med sine 10 år i industrien har hun en enorm kendskab til branchen og ikke mindst kundernes ønsker. Hendes tilgang til blomster er magisk og legende og hun trives med opgaver hvor hun udfordre de traditionelle metoder, ofte brugt i industrien. Mød Rebecca Nørgaard. Den nyeste florist på holdet.

Rebecca forstår at tryllebinde sine kunder og ser altid muligheder fremfor begrænsninger; ingen blomsteropgave er for stor til Rebecca.

Navn: Rebecca Nørgaard
Titel: Florist hos A table story
Bopæl: Frederiksberg
Yndlingsblomst: Butterfly Ranunkel

Rebeccas historie i blomsterfaget følger ikke den gængse gang. Som 13 årig fik hun arbejde i en blomsterbutik i indre København og selvom drømmen om skuespil bankede på, har hun aldrig kunne slippe ideen om at kreere og skabe magiske blomsterdrømme.

Da vi hos A table story fik øjnene op for Rebeccas kunnen, var der ingen tvivl; hun måtte med på holdet.

Hendes ‘kringlede’ blomsterhjerne og hendes gå på mod er i en liga for sig. Mød Rebecca nedenfor hvor vi har sat hende i stævnet til 4 spørgsmål, der langt fra beskriver alt det vi ønsker, men som giver et indblik i  hendes kærlighed til grønne planer og farverige finurlige blomster.

Rebecca du siger det selv: Du elsker alt som er en smule skævt, en smule finurligt og som ikke følger den gængse standard for hvordan tingene skal og bør gøres. Hvorfor ?

Rebecca: ” Jeg elsker når grænserne udfordres indenfor blomsterfaget og jeg ser ikke mig selv som en ‘skolet-blomster-pige’. Jeg startede på uddannelsen for florister, men kunne hurtigt mærke at jeg havde nogle helt andre følelser omkring blomster. Jeg så langt flere muligheder end begrænsninger og elsker idag at sammensætte det som ved første øjekast måske ikke er set eller gjort før. Hvis det føles rigtigt i min mave så tror jeg på at jeg kan få andre til at føle det samme omkring det jeg sammensætter”

Du er 23 år, autodidakt og besidder en enorm tro på det du laver. Bliver du aldrig i tvivl om om din kendskab til blomsterne er stor nok ?

Rebecca: ” Det er klart at der er noget grundviden som jeg ikke er skolet i, men jeg startede med at arbejde i en blomsterforretning som 13 årig. Det betyder at min daglige gang, bland professionelle der har ønsket at lære fra sig, har givet mig en enorm viden omkring de helt grundlæggende ting. Opstår der tvivlsspørgsmål så har Anne-Katrine og jeg et fantastisk samarbejde og hun har om noget den viden siddende på rygrædden. Jeg bærer en stor tro på at jeg er landet på rette blomster-hylde og at de små tvivl der måtte komme kunne være kommet, uanset hvilket fag man var havnet i”

Du virker ustoppelig når det kommer til blomster og de opgaver du påtager dig. Indimellem står det resterende hold tilbage og ser dig jonglere opsætninger kun de færreste kan se løst. Trives du på ‘dybt vand’ – med opgaver der udfordrer dig fagligt ?

Rebecca: “JA! Men jeg føler dem ofte ikke så udfordrenede som andre ser dem. På den måde er min ‘blomster-hjerne’ måske sammensat en smule anderledes. Der er meget få ting som jeg ikke ser som muligt med blomster. Der er naturligvis det praktiske omkring holdbarhed osv. men så snart den er løst så vælter ideerne ud af mit hoved. Jeg søger til grænserne og ofte lige over og føler først lige at jeg er begyndt. Over hele verdenen bruges blomster på forskellige måder og jeg søger derfor ofte inspiration udenfor de danske grænser når de større kringlede opgaver skal løses”.

Hvad er din største drøm indenfor blomster ?

Rebecca: “At blive medejer af blomster delen i A table story har været en drøm der gik i opfyldelse. At jeg sammen med Anne-Katrine Fuglsang, kan skabe et blomsterunivers som tager udgangspunkt i alle de fantastiske kunder som A table story har, betyder at vi dagligt udfordres. Vi skal ikke blot forholde os til kundens ønsker indenfor blomster, men den røde tråd der skal skabes mellem bordet & blomsterne.

“Trine & Mette ( ejeres af A table story)  skubber konstant til måden hvorpå tingene gøres. Vi skal være nytænkende, vi skal udvikle os og vi skal være de førenede i Danmark. Både på service og blomster. Ingen service uden de smukkeste blomster og ingen blomster uden den smukkeste service. Det er vores mantra i virksomheden og vi tror alle på at den synergi fører os enormt langt”