Beskeden blev sendt.

Lakrids koncept & gigantiske Bon Bonnieres

24. april 2017

Få produkter emmer af kvalitet & håndværk som Lakrids by Johan Bülow; det simple sorte univers hvor intet er tilfældigt og hvor hver en detalje manifesteres i det produkt, som så mange elsker at holde af.
Flere gange årligt lanceres en ny variant i LAKRIDS’ sortimentet.
Til de 2 nyligt lancerede påske editions fik vi til opgave at fortolke og opdække borde med udgangspunkt i Lakrids by Bülow Easter Edition’s 2 varianter; EGG(Dulce de leche) samt Easter(Dark & passion).

Målet var klart: At dække op med objekter og materialer så enkle at de understøttede LAKRIDS produkterne og det stærke brand, men samtidig interessante så de skabte en oplevelse for de inviterede gæster.

Med udgangspunkt i det sorte univers blev der tilføjet guld & gule nuancer, glatte og matte strukturer på de valgte produkter og en snert af grålige toner for et mindre kontrastfuldt udtryk.
Følelsen af påske blev tilført i form af de runde former med en tydelig parallel til påskeæg.

På bordene var der placeret guld æg og gigantiske speciallavede Bon Bonniers fra Uh la la Ceramics med direkte reference til de 2 lakridser’s overflade og struktur.

De gigantiske bon bonniers blev fyldt med de 2 produktvarianter og blev placeret som center pieces på bordene.
Til én af retterne havde vi fået speciellavet matte sorte bon bonnieres lågkrukker; en ’lakridskugle’ fyldt med den skønneste mad tilberedt af Morten Falk.

De resterende retter blev serveret på vores keramik fra KHWürtz, hvis overflade og strukturer i samspil med de øvrige elementer understøttede fortolkningen af påske.

Bordets blomster var sukkulenter & kaktusser i støvet grå-blå nuancer og enkle gule ’trommestikker’ blev placeret ved hver kuvert, sammen med det simple grafiske materiale.

A table story service brugt på fotos:  KHWürtz Keramisk stel –  Mat sølvbestik –  Krystalglas  

Service særligt udviklet til dette event: Gigantiske unika lågkrukker samt små, sorte Bon Bonnieres fra Uhlala Ceramics.