Beskeden blev sendt.

Kongeblå Vinter

2. december 2015

Det er i sandhed blevet vinter med kolde dage og nætter. Den første sne er allerede faldet og der er iskrystaller på ruderne om morgenen.

Vores vinterbord er i år langt fra det klassiske hvide setup som man ville forvente – istedet har vi skruet op for den kolde kongeblå farve som er gennemgående i vores kollektion af blå stel.


Vi spiller i dette setup på kontrasterne og vover at inspirere dig med et anderledes setup end hvad du måske ville have valgt til dit vinterbord – Borddækningen er en smuk kombination mellem antikke blå stel, klare krystalglas og blå vintageglas. Hertil vores matte sølvbestik.

Opdækningen er krydret med detaljer som rustikke blå hørservietter og blomster fra Fiol blomster, som alle har et strejf af blå.


Vi råder desuden over en stor og varierende kollektion af kongelige blå stel mikset med antikke engelske stel. Her har vi bl.a utrolig mange smukke kagetallerkener som er fantastiske at mixe til et overdådigt julekagebord.


Vi har valgt vores vinterkager hos Leckerbaer, da de ikke kun smager fantastisk men også er fine at servere. Kagerne serveres her på vores unikke keramik tallerkener og drinks hertil i vores Champagne Coupé glas.

En hvid keramisk flise med vandfarve og navn agerer bordkort som en sidste detalje ved hver kuvert.

Blomster: Fiol blomster
Kager: Leckerbaer

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!