Beskeden blev sendt.

Kom med til: Cooking for a cause

22. marts 2017

Hvornår: Lørdag den 6. maj kl. 17.30
Hvor: Rebel Food – Street Food Partners / Grønttorvet 50-60, 2500 Valby
Kuvertpris: 1.250 kr
Læs mere og køb billet: www.trampolinehouse.dk/cookingforacausedk

En bid af Danmark til fordel for asylansøgere

Man siger, at mange kokke fordærver maden. Men det er ikke tilfældet med Cooking for a Cause.
Her står otte kokke, madanmeldere og bloggere sammen om at skabe en gourmetaften til fordel for asylansøgere herhjemme. Bag initiativet står de to privatpersoner, Jonas L.Y. Højland og Mik Fabricius, der tidligere har arrangeret et lignende arrangement for hjemløse i Odense.

Cooking for a Cause finder sted lørdag den 6. maj og afholdes i Rebel Foods urbane rammer på det tidligere grønttorv i Valby og vi støtter naturligvis dette fantastiske initiativ ved at levere alt service til lejligheden. 8 retter som bliver serveret på alt fra unika keramik til træbrædder. Det fineste bestik og funklende krystalglas er med til at sætte rammen for en aften fyldt med glæde for at hjælpe andre.

Vi mødes om bordet og derfor skal borddækningen naturligvis følge den høje standard.

Cooking for a Cause er en middag til fordel for Trampolinhuset i Nordvest, og er udelukkende drevet af frivillige og sponsorater, hvor otte kokke, madbloggere og gastrofolk kreerer en 8-retters gourmetmiddag til fordel for huset brugere.

Blandt de otte, der vil stå for middagen, finder man blandt andre Nicolaj Christiansen fra Kokkelandsholdet Junior, kokken Anders Rytter fra Frederiksminde og kogebogsforfatteren Thomas Alcayaga. Alle deltagerne stiller frivilligt op – for at hjælpe hvor der er brug for det.

Vi håber at i vil være med til at støtte det fantastiske formål ved at klikke en billet hjem her www.trampolinehouse.dk/cookingforacausedk

Vi bringer naturligvis en masse inspiration og billeder når eventet er afholdt – og håber at se så mange som muligt derude.

De bedste hilsner

Trine & Mette
Owners A table story.